- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
Tibor_560sec #38326 üzenetére
Win frissítésként biztos, hogy nem.
Biztos, hogy email csatolmányként érkezett... -
Kékes525
félisten
válasz
Tibor_560sec #38324 üzenetére
Hogy lettél fertőzött? E-mail, vagy valamilyen oldal látogatása? Egyáltalán tudod azonosítani az okot, hol hibáztál?
-
válasz
Tibor_560sec #38309 üzenetére
Nagyon együttérzek veled, bár segíteni sajnos nem tudok.
Én is amint értesültem erről, mindent 2 külön helyre backupolok, és abból az egyik csak olvasható. Sajnos szerintem biztos védelem nincs ezzel szemben -
bullseye
addikt
válasz
Amennyiben tényleg titkosította a fájlokat, és nem csak mondjuk a kiterjesztésüket változtatta meg ijesztegetésnek, akkor sajnos nem sokat tehetsz.
A fizetést a szakértők nem javasolják, mert egyrészt ugye ezeknek?!, másrészt nincs garancia rá, hogy kapsz kulcsot, és ér is valamit (és hogy ami esetleg feltöltődött hozzájuk tőled, azt nem használják bármire).
Neten vannak azt hiszem visszafejtős programok a régebbi, gyakrabban használt változatokhoz, de garancia nincs rá, hogy pont az, és pont működik.
Bővebb tippek pl. itt
Röviden: ha nincs másolatod az adataidról felhőben/külső lemezen, nagy bajban vagy.
-
Pano
addikt
válasz
Hali!
crpto vírus. Sajna a formaton kívül nincs teljes ellenszere.
Leirtani le lehet, én személy szerint nem találtam megoldást arra, hogy miként lehetne a már érintett fájlokat felszabadítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest