- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung SmartTag2 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
bullseye #38438 üzenetére
Szerintem meg elégséges védelem.De mindenki úgy oldja meg a védelmét ahogy biztonságba érzi magát.Jelenleg az egyik gépemen most win10 fut .WD van fenn plusz hozzá egy WinPatrol free .MS edge böngészöt használok ott meg be van kapcsolva a smart screen. Néha napján meg lefuttatom a McAfee stringert emsisoft emergency kitet .De még semmi sem volt.
-
dokee78
félisten
válasz
bullseye #38438 üzenetére
Fenn is volt a 360 Total Security,de akkor felrakom újra.
Erről van szó ugye,ami free és ajánlott? -
Krystal_s
addikt
válasz
bullseye #37730 üzenetére
Elszomorító, hogy egy ilyen ismert nevet ennyire elhanyagolnak/lejáratnak. Régen kezdőként én rendszeresen megvettem a magazint.
#37737 Dhampir: Igen, egy ilyen védelem nem ártana alapból a böngészőkben.
Semplar: Köszi. ESS az egész chip.eu oldalt is tiltja, vagy csak a PUP-ra jelzett?
-
jozsi252
veterán
válasz
bullseye #37299 üzenetére
Igen simán be tudtam zárni, nem volt semmi gond. Kaspert illetve MBAM-ot megint lefuttattam, de szerencsére már nem talált semmit sem. Így akkor tényleg nem kaptam be vírust, hanem szimplán csak egy felugró ablak jött.
Töröltem is a RiskWare-t.Köszi!
(#37300) blattida
Igen most már így világos lett hogy csak felugró ablak volt ( szerencsére ). Köszi neked is a segítséget!
Más kérdés: Amúgy a Kaspersky Internet Security mennyire számít hw zabáló programnak? Nyilván i5-ös gépen, illetve SSD mellett annyira nem veszem észre hogy lassú lenne a gépem. De ha gyengébb lenne a proc, illetve HDD lenne, akkor annál jobban észre lehetne venni hogy zabálja az erőforrást?
-
dqdb
nagyúr
válasz
bullseye #37163 üzenetére
Azért döntsük el, hogy azért vagyok hülye, mert nem vettem észre, hogy opt-in, vagy azért, mert rákattintottam, hogy opt-out.
Ha eddig kötelező volt, most opt-out lett, és kikapcsolod, akkor felelőtlen hülye vagy. Ha eddig kötelező volt, most opt-in lett, és nem veszed észre az értesítést a változásról és magát az opciót, akkor figyelmetlen hülye vagy. Mivel az utóbbi eset áll fenn az Erste esetében, ezért a figyelmetlen változat vonatkozik rádHogy konstruktív is legyek, ezt találtam a témáról egy PH topikban, nem tudom, hogy él-e még, mert közel másfél éves infó:
"csak az ügyfélszoli menüpontra kattints, aztán almenüre ne. és ott lesz a fehér felületen. én is kerestem egy ideig"
-
Kelvin
őstag
válasz
bullseye #37143 üzenetére
Ezt honnan veszed? Én netbankolok elég sokat erstenél és két lépcsős a belépés, a másodikat sms-ben kapom.
Nem lekapcsolta hanem ha az ügyfélnek kényelmesebb akkor választhatja, az egyszerű bejelentkezést sms nélkül. Ha jól emlékszem ezt külön lehetett kérni. Innentől mindenki magára vessen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Villanyszerelés
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Parfüm topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest