-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
-
Cs1csó
titán
válasz
Szellem. #65010 üzenetére
Rossz dolog egy lehetőséget - DNS váltás - kipróbálni, letesztelni?
Az AdGuard DNS pl. reklámblokkoló nélkül is kb. egy csomó reklámot már alapban nem is enged eljutni a böngészőbe persze nem tökéletes és a blokkolt elemek helyőrzőit nem tünteti el tehát kozmetikai szűrésre továbbra is szükség van. Ott pl. az a gond, hogy anno mikor legutóbb próbáltam nem is volt DNS szerver a közelben csak Németországban, tehát a sebessége nem volt meggyőző persze lehet fejlesztik, majd tesztelem azt is.
-
iguana
őstag
válasz
Szellem. #65003 üzenetére
egyébként is cloudflare dns-t használok, de már próbáltam a digi, google dns használatával (router, pc restart is meg volt). teljesen ugyanaz a jelenség.
ha a védelem felfüggesztését bekapcsolom (kaspersky), akkor valamivel jobb a helyzet, (tényleg csak kicsit) de csak akkor a "normális" ha teljesen bezárom a kaspersky alkalmazást.
konkrétan semmi más nem fut mellette, nincs kismillió varázsló appom, nincs crack/mók ilyesmi.
#csicso82 a TS-t próbaverziója van most fent. ezt venném meg, de akkor este kipróbálom hogy eltávolítom a TS-t, ahogy kell és kipróbálom a sima AV-t is. kíváncsi leszek, visszajelzek.
-
Cs1csó
titán
válasz
Szellem. #65004 üzenetére
Miért hanyagoljuk??????????
Mint írtam TESZTELNI KELL, nem ész nélkül átállni másik DNS-re. Van böngésző sebességtesztelő oldal ami objektív képet ad, és saját magad is érzed, hogy gyorsabb vagy sem a böngészés másik DNS-el.
EZ UTÁN kell dönteni, logikus hogy ha más DNS-el sem lesz - objektív és szubjektív tesztek alapján - gyorsabb a böngészés akkor egyszerűen visszateszed automatikus DNS beállításra és csinálsz egy gép restart-ot és voilá már újra szolgáltatói DNS-en vagy.Nekem a Defender alatt valamiért a szolgáltatói DNS (telekom) "dadogott" a böngésző, átállítottam egy teszt erejéig a ClodFlare DNS-ére és megszűnt a "dadogás" ezért maradtam ezen.
Azért egy DNS át- majd visszaállítása nem egy gép újratelepítés, sem fáradtságban sem időben.
-
Xelo
addikt
válasz
Szellem. #64976 üzenetére
megvolt, ugyanúgy leragadt h patchnél. valami lehet a kaspersky szervereivel mert megpróbáltam letölteni az angol kis-t is, először a eu verziót, az is h-t telepít és nem frissít fel, utána az angol globalt, az is h patch. minden telepítés között ment a kavremover. közben a my kasperskyt elkezdték karbantartani úgyhogy már oda se tudok belépni.
szerintem egy két hétig megválok az alkalmazástól hátha addigra gatyába rázzák.
ui.: tényleg jobban jártam volna ha hozzá se nyúlok és várok türelemmel, másoknak se ajánlom hogy elkezdjék újratelepítgetni mert csak szopás a vége. -
Xelo
addikt
válasz
Szellem. #64974 üzenetére
jaja tuti. kikapcsoltam az önvédelmet, kilőttem az alkalmazást, átírtam a registry bejegyzést, újraindítottam kaspit, újraindítottam az önvédelmet, nyomattam egy frissítést majd restart pc. és ugyanúgy i változat fogadott. ami még érdekesebb, hogy ezután én újratelepítettem a kis-t, most meg a h patch-et rakta fel és nem is szándékszék még i-re se frissíteni. van valami oldal ahonnan lelehet tölteni a legújabb teljes verziós kist? amit a my kaspersky fiókomból töltök le az csak egy pár megás file, és úgy néz ki most a h verziót szereti leráncigálni.
-
undercover
őstag
válasz
Szellem. #64957 üzenetére
Rosszul fogalmaztam meg a kérdést nem trollkodás vagy számonkérés akart lenni.
Ha röviden akarnám megfogalmazni akkor Kaspersky vagy Emsisoft Anti-Malware?
Support, hatékonyság, melyik a bugosabb vagy hol van több fals riasztás/gép terhelés kérdés körben. Mivel mindkét vírusírtó esetében nagy tapasztalatod van.
Ha így is félreérthető akkor elnézést és törölheted mindkét hozzászólást. -
undercover
őstag
válasz
Szellem. #64937 üzenetére
Plag ha keressek egy új megbízható vírusírtót akkor ajánlod a Emsisoft Anti-Malware-t?
Mert olvasgattam már itt a témákat is, kipróbáltam szinte az összes vírusírtót, de ez eddig kimaradt
Mert olyan keressek ami teszi a dolgát megfogja a vírust ha kell, kevés a fals riasztás és nem lassítja le nekem a gépet vagy a netet feleslegesen.
Olvastam a Kaspersky fórumát és ott is ajánlottad az Emisoft-ot sőt azt mondtad, hogy leváltottad a Kasperskyt de most nem értem, hogy utána mégis kitartasz mellette?
-
Cs1csó
titán
válasz
Szellem. #64937 üzenetére
Nincs ilyen, hogy "legjobb" védelem, ezt neked kellene legjobban tudni, adott szoftver+hardver+user környezettől is sok minden függ. Lehet, hogy erős, kevés fals találattal, de ha valakinek fogja a hardverét, vagy zavarja valamelyik szoftverét vagy csak simán bugos akkor egy a tesztek alapján 1-2-3% gyengébben telesítő védelem is jobb alternatíva ha ezeket a hibákat nem produkálja.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Szellem. #64737 üzenetére
Ne már, most már a Feleségem is elkezdett szivatni ezzel, mióta te is
Kasperskyről csak annyit, hogy van ez a védelmi modul, ami nálam csak egy virtuális billentyűzetet hoz elő, illetve elvileg blokkol egyéb kártékony dolgokat, azt olvasom a leírásban.
A discordra meg tudnátok egy meghívót küldeni, mert az előző érvénytelen. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Szellem. #64724 üzenetére
Na ez gonosz volt. Szolok is a parancsnoksagon a tobbieknek
Na de felraktam a Kaspersky free-t. A felulet nagyon barati, tetszik. A programmal most ismerkedem egyelore.
Ha netan vegre hivatalosan is a cloud free lenne az egyetlen, ami most szamomra hasznalhatatlan, mert lehetetlen letolteni, akkor gondolom, itt a topikban ugyis kiderul es lesz arrol hir. -
tyan
senior tag
válasz
Szellem. #64596 üzenetére
Dehogy dolgoztál feleslegesen.
Megtetted a tőled telhetőt (sőt, még annál többet is). Én pl. nagyon köszönöm, hogy foglalkoztál a dologgal és azt is remélem, hogy előbb-utóbb lesz eredménye. Az, hogy ők nem foglalkoznak vele (még kommunikációs szinten se), az meg az ő saruk.
-
tyan
senior tag
-
Cs1csó
titán
válasz
Szellem. #64501 üzenetére
Üdv, jelentem tegnap - egy felmerült ötlet megvalósításaként - gyalultam a Kaspersky Security Cloud Free-t és maradt a Defender.
Azt a mappát amiben a játékaim vannak a kivételek közé tettem és szépen futnak is a játékaim, persze nálam ez nem volt gond, bár arra már volt példa, hogy az egyik vagy másik játékösszetevő nem tetszett neki.Ha nem adok neki jó nagy csomag mintát akkor nem is lesz gond
-Morrowind-
Köszönöm!
Nem ok nélkük, ahogy utaltál is rá, mert a reklámok mellett, felugrókat pl. süti kérés-elfogadás, káros oldalakat is blokkol.
+ Kékes525 - nyomkövetés de számos dolog van.
-
Cs1csó
titán
válasz
Szellem. #64459 üzenetére
A többivel is van bőven gond, a Kaspersky-vel nekem az az egyik gondom, hogy ha minden évben "elvileg" új verziót adnak ki akkor a problémák miért mindig ugyanazok, ping stb.?
A Defender-re én is figyelek, és ha:
- a fájlelérést nem lassítja tovább
- a nagy mennyiségű mintákkal is képes lesz boldogulniAkkor tovább erősödik majd a bizalmam az MS saját védelme iránt.
Na mi a helyzet, az EMSI-nél ráuntak a bírkákra?
Dumi86
Nálam jól működik a Kaspersky SC Free, de tény, nem játszom Online, jelenleg amit játszok az is kimerül a PES 2019-ben, és hiába lassan 5 éves a gépem még mindig "erős"-nek mondható.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Szellem. #64459 üzenetére
Végül is nagy baj nincs,ha az ember szereti és bízik a kaspyban,aminek védelmi stb.. képességei(hibái ellenére) vitathatatlanok,akkor ott a rescue cd, időnként lefuttatja az ember ha ez megnyugvást jelent,és így lehet élvezni a program előnyeit,a hátrányai nélkül.Nekem is ki van írva pendrive ra,mikor linuxot használtam, havonta lefuttattam biztos ami biztos alapon,ugyanis a kaspynak a linux kártevők felismerési aránya is kiemelkedő 99-100% os.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Szellem. #64421 üzenetére
Igen,Kaspersky,Norton,Bitdefender,G-Data sok évre visszamenőleg meg lehet nézni,eltávolításban kiválóak voltak,és azok is..bár ez nem teljes körű teszt,sok gyártó programja hiányzik..no mindegy,de nem véletlen alakult ki az a tanács ha tüzet kell oltani hogy Kaspersky rescue disk,nem a szél fújta össze a Kaspy hírnevét.
-
salaud
aktív tag
válasz
Szellem. #64315 üzenetére
Elolvastam az előzményeket. A kiragadott szeletre meg azért teszek megjegyzést (beszólok
), mert a kocsmai stílusnak egy informatikai fórum (még az?) vitanyelvezetében szerintem nincs helye.
"Mivamivamiva??!! Kóstolgatsz, kicsi csíra, szétüsssem az arcodat?!!"
Ez a stílus maradjon a kocsmában, oda való. Ráadásul szerintem tyan nem írt olyat, amire a reakció a stílust nem tekintve, helyes mértékű volt. Szóval szóvá tettem, és szóvá is fogom tenni a jövőben is. -
BigManus
addikt
válasz
Szellem. #64315 üzenetére
Én itt teljesen normálisan arra kérdeztem rá, hogy mely oldal szerinte a mérvadó, ahol mindent (is) leírnak az adott témáról?
Az az oldal foglalkozik legalább a témával, segítő szándékkal. De ne várjuk már el, hogy minden oldalról és mindennel foglalkozzon.
Mostanában ez a trend, hogy az vagy azok akik segítenek, le vannak szólva.
Ezért kértem tőle, szerintem teljesen normálisan egy olyan linket, ahol az Ő hiányosságai is meg vannak említve.
Részemről ignorálom a témát, majd 50 évesen van más is ami leköt. -
tyan
senior tag
válasz
Szellem. #64319 üzenetére
Én itt lezártnak tekintem a dolgokat.
Tényleg nagyon hálás vagyok mindenkinek, bármikor, bármiben segített.
Szó sincs arról, hogy bevágtam volna a durcát, nincs okom rá, de jobbnak látom a továbbiakban csak olvasni a topicot.
Általában fiatalabbnak néznek, mint amennyi vagyok (42 éves), de 5-nek még nem nézett senki.
(Természetesen értem én a poént).
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Szellem. #64293 üzenetére
Hivatalosan működnie kell az ügyfélszolgálat állítása alapján. Én megnéztem neked:
8.0.0.37486 verziószámmal kell rendelkeznie. ha nem ez akkor szimplán töröld le és rakd fel manuálisan.
-
Pano
addikt
válasz
Szellem. #64278 üzenetére
Szerintem is az F-Prot a király.
Ezen az említett oldalon ezt is letesztelték 2020-ra levetítve, amikor a legutolsó verzió ami elérhető ebből az antivírusból, az 2011-es fejlesztés és még be is linkelik az utoljára 2014-ben frissített weboldalukat. 5-ből 4 csillagot kapott. Ennyit az egész oldal komolyságáról. -
junior11
veterán
válasz
Szellem. #64090 üzenetére
Rémlik vmi, hogy a Malwaretips fórumon volt róla szó, hogy a Defender csak 1x frissít naponta. A srác, aki a ConfigureDefender segédprogramot fejleszti, állítólag jártasabb a Defender működésében, szerinte elég lehet a napi 1x frissítés, mivel a Defender nagyrészt a felhővédelmére támaszkodik, offline állapotban, mikor nincs net a gépen, ezért jóval gyengébb eredményeket ért el az utóbbi ilyen tesztekben, mint egyes konkurens termékek. Pontosabb részletekre már nem nagyon emlékszem.
-
junior11
veterán
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Szellem. #64017 üzenetére
Azt, hogy bármilyen termékről is legyen szó a kapott eredményeket publikálják. Nincsenek elfogult eredmények. Ott a Dr: Web nagyon ajánlott (hazai piac) de nem biztos, hogy itt is úgy áll a szekér neki. Mindkét hazai termékük 5 csillagos miközben, azért erős különbségek vannak a képességek terén. Defender szerepe csak annyi, hogy lássuk nincs szponzorált teszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest