-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
motacilo #18195 üzenetére
Milyen OS-t használsz? Mert ha véletlenül W8-t, akkor BDW8-t használj(a BDIS kulcs jó hozzá)
Az ilyen "kategóriájú" progik beépülői valóban beépülnek(nem csak egy forigyészi ikonból áll stb), így ha a parent(szülő) alkalmazás nem teljesen kompatibilis az adott OS-el, akkor a beépülők sem feltétlenül -
válasz
motacilo #18034 üzenetére
Próbálhatod a netbankolást és az egyéb javás bevetéseket Comodo virtual kioskban, minden egyébtől elszeparálva futtatni. Elvileg azt is meg lehet oldani, hogy a virtual kioskba legyen csak java telepítve, a valódi gépre nem. Nekem pl a jdownloader fut virtual kioskban.
#18039, Ninja Chick "tönkrevágja a rendszert" hijj, de jófiú ez az avast... Életemben 1x próbáltam, mivel sokszor olvasok jót róla, mindig újra akartam próbálni, de valahogy mindig lebeszéltem magam róla. Először az inkompatibilitás a win8-cal, comodóval, aztán itt van ez...
-
BigManus
addikt
válasz
motacilo #16911 üzenetére
Nálunk is a pénz volt a döntő. A BitDefender nyert...
F-Secure céges viszonylatban nem az olcsó kategória. Nálunk ráadásul azért nem jó, mert a cégnél nem használunk Active Directory-t.
Részlegenként van kiépítve munkacsoportonként a rendszer, Linux szerverekkel a végén.
Ez azért lényeges, mert az új F-Secure Client Security már csak AD-s rendszeren használható. -
hamyka
senior tag
-
Gaberking
senior tag
válasz
motacilo #16107 üzenetére
Nem gúnynak szántam!
Azt gondolom, hogy a hozzászólást, miután beírta valaki, illik átnézni, hogy helyesírási és stilisztikai hibák ne legyenek benne! Gondolom, a "képet" beírásakor a gépet szerette volna írni, de ez nem lehet elgépelés, egy átlagos klaviatúra használatát feltételezve.
A kérdésére a válaszomat (KIS 2013), a tapasztalataim alapján, a legnagyobb segítő szándékommal adtam, mert a családban több gépen is ezt használjuk és kifogástalanul működik! -
válasz
motacilo #16072 üzenetére
Nekem az új NIS nem vált be. A Chrome-os probléma és az Identity Protection miatt amit írtál.
A másik, szerintem fogja is a netet, mert amikor kijött láthatóan lassabban jöttek be a weboldalak.A KIS esetében az a java-s probléma meg gáz, a válaszuk meg főleg. Szomorú, hogy már 'd' patch jött ki és még mindig megvan ez a probléma. Mi az, hogy nincs kapacitásuk a probléma megoldására? Nem az új 2014-es terméket kell fejleszteni, hanem a jelenlegit normálisan megcsinálni. Ez mindig is problémájuk volt, hogy sosem voltak képesek egy verziót 'normális' állapotba hozni.
SSD alatt jelentősen könnyebben viselkednek a különböző AV termékek. Persze, az SSD sem mindenható, mert ha a program rosszul van megírva, mindegy milyen erőgépet használ valaki, észrevehető a program jelenléte.A Bitdefender Safe Pay megoldása is kiváló. Ott is egy szeparált környezetben jelenik meg a böngésző és ott működik a virtuális billentyűzet funkció.
(#16073) AtHoS: Én Bitdefender alatt ilyen lassulásos jelenséget nem tapasztaltam eddig. A torrent mellett megy minden más is, de azt ne felejtsük el, hogy a torrentezés esetén mind a bejövő, mind a kimenő forgalmat foglalja a kliens, hiszen le és feltöltés is megy. Ergo, lesz netlassulás mivel szűkül a sávszél.
(#16076) blattida: Remélhetőleg elmegyünk abba az irányba, hogy a hybrid megoldások fognak elterjedni, minél kevesebb erőforrás lefoglalása nélkül. Sok termék pont azért riasztja el a felhasználókat, mert ok nélkül lassítja a gépet, a netezést, stb.
-
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
motacilo #15046 üzenetére
Értem a célzást. Lassulás 0.
(#15047) Krystal_s: Szia,nem lassulást nem érzékelhető nálam.
(#15048) eternam: Lényegében a Dr.Web Anti-Virus Link Checker 2.70-t teszt jelleggel telepítettem, a többi pedig marad szépen. Lassulás nincs,ha továbbra se romlik a helyzet marad minden a böngészőben. -
blattida
nagyúr
válasz
motacilo #14542 üzenetére
De miért?
Nézd meg a részleteket, nem a gépet vagy a géphasználatot lassítja a panda, hanem programok, dokumentumok indítását, másolást, telepítést, minden olyan folyamatot, melyhez vizsgálnia, ellenőriznie kell, a motor ugyanis lassú, amire rátesz a felhő is, a maci sajnos nem egy sebességbajnok, ezért nem szerepelt annyira jól ezen a teszten. -
-
ko9
addikt
-
BigManus
addikt
válasz
motacilo #14060 üzenetére
Negyedik hónapja használom.
Nem rossz, de vannak hiányosságai...
Pl. nem dönthetsz, hogy találat esetén mi legyen. Megy karanténba és slusz.
Ha van fertőzött fájl, engedi letölteni, majd egy ideig molyol vele és utána törli.
Van benne safe browsing toolbar, de nem tudom mi értelme, mert soha nem jelzett még.
Hacsak nem annyi, hogy a vágólap linkjét megvizsgálja és ha ismeri az adott oldalt vagy a végén csüngő fájlt akkor riaszt.
Gép terhelése szinte nincs, fájl műveletek gyorsak. -
riki
senior tag
válasz
Én már régóta bizonygatom ,hogy ingyenes védelmek között "brutális" védelem. Az új verzió óta, már nem zabálja le a gépet annyira. Én kiegészítettem a SiteAdvizorral ,és így szinte komplett védelmet ad. Én két gépen használom teljes megelégedésemre,de dupla magos konfig azért kell alá,még most is. Ami Kaspersky alapú,az minden szempontból nehéz fiú.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Én ehhez csak annyit fűznék hozzá ,hogy:
Ha egy ilyen kijelentést tesznek ,ennek valódiságát mivel támasztják alá?Illetve másik gondolat ,ha már az ingyenes termékek kerültek szóba: Avast ,AVG ,MSE ,ZoneAlarm Panda Cloud,Avira, etc. programok közül ,hogyan lehet kiválasztani a legjobbat? Adott teszten, adott minta darabszám mellett többet ismer fel + egyéb funkciók hatékonysága. Na most egy ilyen kijelentés vagy reklám vagy van valami e információ mögött. -
janes1976
őstag
válasz
motacilo #13776 üzenetére
Nekem a Norton a legrosszabb alternatíva a számos false pozitív találat miatt, de mást nem nagyon tudok felróni neki. Mikor fenn volt, gyors volt és viszonylag csendben tette a dolgát.
Viszont én meg pont most fogom használni a Bitdefendert (3 gépes/1 évest vettem), mivel 7 nap múlva lejár a Kaspersky IS-m.
Majd írok egy viszonyítást a Kasperskyhez képest.
-
W666W
tag
válasz
motacilo #13239 üzenetére
Igen de most jön a kérdés vajon megéri-e kifizetni a Home usernek azt a 7000 és 13000 ft közötti összeget ...Érnek -e vajon annyit a Nagy fizetps progik ..KIS, NORTON McAFEE és tsai ??? avagy az ingyenesek már fejlődtek annyit hogy versenyben legyenek a fizetős cuccokkal ????
Mennyire mosódik el a határ a Free és fizetős között ?? Ugyanis a Free AV gyártók mögött is nem egyszer nagyon nagy cégek és technológiai háttér áll..Pl Comodo , Fortinet , ZA frre antivirus+firewall.. Outpost free ..De az ingyenesek is már olyan cégek motorjait használják mint pl Bitdefender vagy Vírusbuster -
-
blattida
nagyúr
-
válasz
motacilo #13117 üzenetére
Megfizeted a plusz funkciókat, amelyek közel sem biztos, hogy kellenek vagy egyáltalán adnak plusz védelmet. Megfizeted a terméktámogatást, ami előfordulhat, hogy olyan amilyen. És megfizeted a marketinget, ami sok esetben gusztustalan.
Ha meg védelemről beszélünk a véleményem az, hogy ha a user frissíti a oprendszert és a programokat, nem eszetlenül használja a gépét és kellő tudással rendelkezik (amihez nem kell diploma természetesen, hanem alapvető dolgokat kell betartani) akkor teléjesen mindegy, hogy mit használ nem lesz fertőzött. A magam részéről lájtos terméket használok, mert nem keresem a bonyodalmakat a dolgomat meg tudom. Ja, és még annyit, hogy amióta van tapasztalatom meg átlátok dolgokat fölöslegesen nem paráztatom magam és nem terhelem a gépem. Egyszóval no para, no problem.
-
blattida
nagyúr
válasz
motacilo #13113 üzenetére
A prím szállítmányozása akkor látszódna, ha legalább majdnem annyi ingyenes megoldás szerepelne a teszten, mint fizetős, de ez nincs így.
Amikor pedig egyszerre van jelen a fizetős és az ingyenes verzió is az adott programból, akkor nem igazán van különbség a felismerésük vagy a védelmük között.
Az általad említettekből nincsenek ingyenes változatok, tehát nincs viszonyítási alapunk... -
L7wy
őstag
válasz
motacilo #13099 üzenetére
Szerintem sem teljesen igaz ez így. Kicsit eltérve a témakörtől, a Google is szinte mindent ingyen kínál, mégis az egyik legnagyobb cég, és technológiailag is magas szinten van. Attól, hogy nem direkt módon kérnek a felhasználótól pénzt, még nem azt jelenti, hogy nem térül nekik meg a befektetett erő. A fizetős szoftvereknél a támogatást fizeted meg, illetve azt, hogy a cég üzletpolitikája nem elég fejlett/modern, mivel hát van bizonyíték arra, hogy lehet azt ingyen is csinálni. Én például egyik védelmi szoftverben sem hiszek. Mindig lesznek a védelmekben kiskapuk, ameddig ember írja őket.
-
blattida
nagyúr
válasz
Szerintem a félelmed alaptalan.
Már jó pár éve nem igaz az az állítás, hogy az ingyenesek kevésbé védenek.
A különbség a támogatásban, a kiegészítő szolgáltatásokban (tárhely, adatmentés, rendszer karbantartás, titkosítás, szülői felügyelet, stb) és esetenként a frissítések gyakoriságában van.
A tengerentúlon nem divat az ingyenesség, de mifelénk, Európában, Ázsiában nem új keletű dolog.
A régi nagy cégek egy részének ez természetesen nem tetszik, hiszen más termékek ingyen biztosítanak teljes értékű védelmet, ezért szajkózzák gyakran, hogy az fizetés nélküliek nem védenek kellő képpen, de ennek az ellenkezőjét bizonyítják a tesztek is.Persze, az ember már csak ilyen, ha fizetős programot használ, az a természetes, hogy védi az ingyenessel szemben, de ez már pszichológiai kérdés is egyben.
-
Fandango
veterán
válasz
motacilo #13104 üzenetére
Nem erzem, hogy barmilyen formaban ledegradaltam amit irtal, az hogy butasagnak neveztem, szerintem nem verig serto kijelentes volt. Tiszteletben tartom a velemenyed es meg is ertem miert irtad, de en nem igy latom. Nem akarok en senkit megserteni, szeretem ezt a forumot es rengeteget tanultam itt. Reszemrol nincs harag vagy barmi ellenszenv.
Gratulalok a diplomadhoz remelem sikerrel tudod az eletben hasznositani. -
Fandango
veterán
válasz
Csak, hogy egy ellenpeldat hozzak. A Comodo ertelem szeruen nem az ingyenes megoldasaibol el meg, hanem a vallalati szektorbol, ettol fuggetlenul az ingyenes prograimjaikkal igen nagy hirnevre tettek szert, mert amit ingyenesen nyujt az kimagasloan jo (elsosorban a FW+HIPS dologra gondolok, az AV is egyre jobb).
Szamomra valoban egy sziklat dobtal az allo vizbe, mert mar ne is haragudj ez butasag.
-
-
-
-
riki
senior tag
-
válasz
motacilo #12344 üzenetére
Nem véletlenül tiltotta le, mert van rajta egy csúnya átirányítás!
Ahogy megnyitottam az oldalt AV nélkül, máris 3-4mp után átirányított egy oldalra.
Szóval a Bitdefender nem véletlen jelzett rá.(#12346) TFSi: A KIS mostanában nekem sem jelez az ilyen oldalakra! Pedig szerintem nagyon is kéne.
-
janes1976
őstag
-
zolee0307
őstag
válasz
motacilo #11955 üzenetére
Szia! Nekem is egy ideje a roboscan van fennt, eddig nem volt vele problémám. Kevés erőforrást zabál, elég gyors a keresése, a tűzfala is eddig rákérdezett mindenre. Ami nem tetszik, hogy pendrivenál automatikusan vizsgál, viszont ha a telefont csatlakoztatom akkor nem vizsgálja automatikusan a mem kártyát. Eddig nem talált nálam semmit, párszor az mbamot is lefuttattam, de az sem talált semmit, és semmi furcsát nem vettem észre eddig a gépemen. Az automata frissítés néha lassan kapcsol be, akkor inkább manuálisan frissítek, de a frissítéseket is gyorsan leszedi. Eddig meg vagyok vele elégedve, igaz más víruskeresőt nem próbáltam, hogy az találna e vmit. Eddig nem vettem észre, hogy összeakadna más progival. Még annyi, hogy a két motor nem mindíg ugyanúgy frissül, egy nap eltérés van általában.
-
ko9
addikt
válasz
motacilo #11818 üzenetére
Üdv!
Tudnál linket adni erről a Facebookos promóról, mert hirtelen nem találtam. Most jár le a Norton 360 90 napos verziója, gondoltam teszek egy próbát
Más: Webrootról valami vélemény? Ennyit csak megér. Annó volt egy cikk róla tán a Gamestarban, ott nagyon jókat írtak róla. -
Nhorbee
aktív tag
válasz
motacilo #11815 üzenetére
Bdagent talán többet foglalkozik a CPU-val, ez talán betudható annak, hogy jelenleg állandó forgalmam mindkét irányba. Ez 1-3%-os szeletet jelent a prociból, nem számottevő. Memóriafogyasztás minimális. Boot idő nem vettem észre, hogy változott volna 2012-höz képest. Full scant még nem indítottam, mert nem láttam értelmét.
Ha legalább annyira beválik mint elődje, már jól járunk.blattida: CIS 6-tal mi a helyzet? Béta várható a közeljövőben? Nagyon kíváncsi vagyok mit alkottak a tengerentúlon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest