- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekecs
senior tag
válasz
polonic #2301 üzenetére
Eddig a NIS-T használtam de ahogy kész lett a magyarosítás a KIS-hez egyből feltettem a 2012-es verziót és legnagyobb meglepetésemre cseppet sem fogja a gépemet kb egyszinten van a NIS-vel ! kíváncsi leszek a Norton 2012-es végleges verziójára mit tudnak még kihozni belőle ? Bármelyiket fellehet tenni Kis-t vagy a Nis-t mind kettő jó megoldás !
-
polonic
félisten
válasz
polonic #1401 üzenetére
Aztán ehhez az sku cucchoz egy VT elmezés.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
.morrowind.
csendes tag
válasz
polonic #1168 üzenetére
szia,nekem 17 karakterű volt a jelszavam,mégis úgy jártam ahogy írtad.azóta töröltem a fiókot.a héten jelentette be a google,hogy kínai hackerek több száz ügyfél jelszavát megszerezték,igaz hogy azt írták hogy főleg magas beosztású emberekét,politikusok stb,de én csak egy egyszerű pali vagyok mégis beleestem a szórásba.nekem sem volt a gépen semmi,de így már érthető.
-
Evgenii
tag
Nézd, erről írtam korábban!
De, mint az okosok már megmondták anno, 100 %-os védelem nincs!Elég körültekintő vagyok, mert azért nem kell újratelepítenem a gépet sűrűn, de olykor Én is beszívok valamit innen-onnan!
Van amikor csak nyomkövetű cookie-k vannak. Na ezt pl. hogy szúrnád ki előre?Elég egy banner és máris a víruskereső sípol rá a keresés során!
Programokat nem telepítek, mert fix repertoárral dolgozom.Szóval, még egy körültekintő embernél is lehet találni hébe-hóba meglepiket!
-
törölt tag
Tegnap megnéztem a Norton Safe Web nem jelzett rá :
http://safeweb.norton.com/report/show?url=www.bigclitorisworld.com
-
Olvastam őket sajnos. Én ezekbe nem futottam bele. Viszont, tényleg gyors a program, és egyenlőre lekopogom, nincs vele bajom. Nem úgy, mint a 2011-es kiadással és a korábbiakkal.
Még a végén nálam lesz jó a program és mindenki másnál rossz? Eddig ez fordítva volt.Mellesleg, remélem, hogy a végleges kiadásba, mármint amit hivatalosan kiadnak, bele fog kerülni egy-két patch, amiben az ilyen felmerült problémákat megoldják. Én örülnék neki, mivel nagy erőlelépés a program a korábbi kiadásokhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest