- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pötyi
őstag
Immár sokadszor hallom, hogy a legutóbbi választás esetleg el volt csalva.
Csak azt az egyet magyarázza már el nekem - csekély értelmű medvebocsnak - valaki, hogy ha egy választás történik az Orbán kormány alatt, akkor logikus, hogy az összes stratégiai helyre (Választási bizottság, BM választási iroda) a saját embereiket ültetik. (Én legalább is ezt tenném.) Ezek után amikor elbukják a választásokat, benyögik, hogy csalással nyert az MSZP-SZDSZ koalíció. Node könyörgöm, kik és hogyan? A saját embereik? Azok, akik ott ültek a stratégiailag fontos posztokon? Mert más nem igazán férhetett hozzá az adatokhoz...
Ezt magyarázd meg lécci... -
Sipi
addikt
-
Sipi
addikt
Tök egyszerű. Fizetsz mindig. De ez nem jogosít fel semmilyen jogsértő tevékenységre.
Úgy veszik, hogy bűnöző vagy, tehát fizetsz. Ezzel azonban nem nyersz semmit, mert a jogvédett cucc letöltése, tárolása ettől még nem lesz legális.
Vissza semmit sem kapsz. Egyszer felhívtam az Artisjust-t, mondván, a cégünk havonta akár 100 CD-t is megír, garantáltan nem jogdíjas anyaggal, kérem vissza a pénzt. Nagyon szépen, kulturáltan elküldtek a fenébe.
Sipi -
TheVeryGuest
senior tag
Szerintem sincs értelme tüntetni. Igazából valami olyasminek lenne értelme, hogy egységesen senki sem fizet adót, mondván, hogy nem kapok érte semmilyen ellenszolgáltatást. Persze ez is megvalósíthatatlan, mert a munkaadó eleve levonja az adóelőleget.
Mindenestre ahányszor lezárják az Üllői utat, hogy a fekete Mercedes-ekből álló konvoj elsuhanhasson mindig az jut eszembe: ''Hejj, ha lenne egy távcsöves puskám!'' -
Sipi
addikt
Szerintem el...
A legnagyobb baj az, hogy kormányunknak semmiről sincs elképzelése. Teljesen a lobbiktól függ, amelyiknek nagyobb a szája (nem ezt akartam írni, ide az illik, ami a lónak van), az győz. MINDEN törvényt meg lehet változtatni, csak elég pénzes lobby kell mögé.
Itt most az van, úgyhogy szívhatunk...
Sipi -
Sipi
addikt
Nem azért demagóg, mert nem úgy szól, ahogy én gondolom.
Egyébként eddig mindig a Fideszre szavaztam, úgyhogy nem vagyok ''másik fél''.
A lázadás természetesen ''megtorlást'' szül. Még szép, jól is nénzénk ki, ha mindenki fegyverrel a kezében akarná az igazát kikényszeríteni.
Az egész hidat lefoglalták, ráadásul nem volt bejelentve, csak úgy odamentek. Tehát nem kicsit többen jelentek meg - itt már maga a megjelenés is rendbontás volt.
Tüntetés: nemrég a gazdák is tüntettek. (Más kérdés, hogy mi erről a véleményem...) Látható, hogy lehet kultúráltan is tenni, ráadásul eredményesen.
De pl. az alább említett módszerek is jók lehetnek (képviselők állandó ''zaklatása''). Van azért szép számmal törvényes eszköz is a kezünkben - az már más kérdés, hogy (miért) nem élünk vele...
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpársportok
- Medence topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest