- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
-
Sipi
addikt
Tök egyszerű. Fizetsz mindig. De ez nem jogosít fel semmilyen jogsértő tevékenységre.
Úgy veszik, hogy bűnöző vagy, tehát fizetsz. Ezzel azonban nem nyersz semmit, mert a jogvédett cucc letöltése, tárolása ettől még nem lesz legális.
Vissza semmit sem kapsz. Egyszer felhívtam az Artisjust-t, mondván, a cégünk havonta akár 100 CD-t is megír, garantáltan nem jogdíjas anyaggal, kérem vissza a pénzt. Nagyon szépen, kulturáltan elküldtek a fenébe.
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
TheVeryGuest #97 üzenetére
Na, ha nem fizetnél, jól ki is tolnál, de nem a felelősökkel, hanem mindannyiunkkal...
Inkább az kellene, hogy ráébredjenek az emberek, a választásokon nem azt kell egekbe röpíteni, aki minél demagógabb, ránézésre teljesíthetetlen igéretekkel tömi a fejüket. Igaz, ehhez némi intelligencia szükségeletetik, amit itten elég szűken mértek.
Vagy akkor módosítani a szavazati jogot, hogy ne hülyíthető tömegek vigyék romlásba az országot...
Amíg hülyéket, tolvajokat választanak meg, addig nem sokat lehet tenni.
Sipi -
Sipi
addikt
Szerintem el...
A legnagyobb baj az, hogy kormányunknak semmiről sincs elképzelése. Teljesen a lobbiktól függ, amelyiknek nagyobb a szája (nem ezt akartam írni, ide az illik, ami a lónak van), az győz. MINDEN törvényt meg lehet változtatni, csak elég pénzes lobby kell mögé.
Itt most az van, úgyhogy szívhatunk...
Sipi -
Sipi
addikt
Nem azért demagóg, mert nem úgy szól, ahogy én gondolom.
Egyébként eddig mindig a Fideszre szavaztam, úgyhogy nem vagyok ''másik fél''.
A lázadás természetesen ''megtorlást'' szül. Még szép, jól is nénzénk ki, ha mindenki fegyverrel a kezében akarná az igazát kikényszeríteni.
Az egész hidat lefoglalták, ráadásul nem volt bejelentve, csak úgy odamentek. Tehát nem kicsit többen jelentek meg - itt már maga a megjelenés is rendbontás volt.
Tüntetés: nemrég a gazdák is tüntettek. (Más kérdés, hogy mi erről a véleményem...) Látható, hogy lehet kultúráltan is tenni, ráadásul eredményesen.
De pl. az alább említett módszerek is jók lehetnek (képviselők állandó ''zaklatása''). Van azért szép számmal törvényes eszköz is a kezünkben - az már más kérdés, hogy (miért) nem élünk vele...
Sipi -
Sipi
addikt
Kicsit OFF:
Öhm, a demagógiát ne keverjük már bele...
Milyen katonai ellentámadásról beszélsz?!? Hogy jönnek ide a szlovák romák a maguk bűntetteivel (rombolás, betörés, gyújtogatás)?!?
Tüntetésből indultál ki. Ha bejelented és engedélyt kapsz rá, ez ma Magyarországon nem tilos. Nem fognak szétverni érte. Teljesen felesleges úgy beállítani, mintha rendőrállam lenne itthon, mert nincs.
Erzsébet-hídon vízágyú? Lehet, hogy rosszul emlékszem... Egyébként pedig egy kis frissítés: azon a hídon engedély nélküli hőbörgés folyt. A rendőrségnek kutya kötelessége, hogy fenntartsa a rendet - ezért vannak. Miért vannak olyanok, akik ezt nem bírják felfogni, és rendőrállamról, békés nénikék szétveréséről mesélnek?!?
Ha tünteni akarsz, menj nyugodtan. Semmi bajod nem lesz (ha nem úgy érted a tüntetést, mint a szlovák romák). A VidékMinisztérium előtt pl. állandóan ücsörög pár pasi, hatalmas Vidékfelszámoló Minisztérium táblákkal. Pont a Parlament előtt, elég ciki lehet külföldi küldöttség idején. Mégis ott ül, nincs semmi gond vele.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged