Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• e-biza

őstag

válasz Sipi #94 üzenetére

én nem értem az egészet. elöször ugy volt hogy az Artisjus-os cdkre ha mp3at irsz fel, az legális, mert az állam kivethet u.nevezett általánydijat, melyel legálissá teszik pl a letöltött, nem megvásárolt zenéket. ere feljebb emlitik hogy ez nem igaz. pontosan mi az értelme akkor? lesz egy nyomtatom amivel a saját dokumentumaimat kinyomtatom -szakdolgozat,számla- és minden nyomtatáskor kapok jogidjat? :) jön az állambácsi hogy tessék itt a pénzed? :) -sajnos ilyen nem lesz. én a végétszeretném látni. persze az hogy látjuk a végét nem jelent semmit, de valamennyire megnyugtat.

• e-biza

őstag

válasz Sipi #90 üzenetére

ez a demagogia amit elöszeretettel használtok itt. vicces már minden második hozzászolás demagog ha nem ugy szol ahogy gondolod.

tüntetni szabad, de itt lázadásrol volt szó :) semmi értelme a tüntetésnek. mire mész vele hogy ott állsz a szép tábláddal, hogy ''fizetés emelést''? sztem semmire. ide bizony több kell mint tüntés, viszont az megtorlásal jár, s ezért hoztam fel a szlovákiai romákat. persze, nem az állami támogatásbol kell élni, arra célzok hogy ök is felllázadtak és mi lkett belöle? katonák figyelnek rájuk. ennyi.
    nem emlékszem már az erzsébethidi tüntetésre, de valaki belökhetne egy linket, ugy emlékszem hogy a fél erzsébethidat lefoglalták, legalábbis az egyik fél ezt állitotta, emlékeim szerint. induljunk ki abbol hogy igazat mond: kicsit többen jelentek meg mint amire számitottak, ezért máris rendbontás és jön a rendörség. hogyan foglalnál le egy tüntetést? lefoglalod bp-et mert ha nem és esetleg a kizsákmányolás elleni tüntetéseden többen jelennek meg mint amire számitottál, illetve engedélyt kaptál, akkor bizony már bevethetik a rendörséget mert ugye nem tüntetés hanem rendbontás történik.
    tegyük fel a másik félnek van igaza, azaz nem volt semmi bejelentve: most le lehet jobbolalazni engem, lehet köpködni meg akármi, de én nem szimpatizálok a jelenlegi kormánnyal. az ovb 1 évvel késöbb merte kijelenteni hogy a választás esetleg nem volt tiszta. szoval ez mindent elmond. el lehet mindent tüntetni csak akarni kell.

Új hozzászólás Aktív témák