Új hozzászólás Aktív témák
-
e-biza
őstag
én nem értem az egészet. elöször ugy volt hogy az Artisjus-os cdkre ha mp3at irsz fel, az legális, mert az állam kivethet u.nevezett általánydijat, melyel legálissá teszik pl a letöltött, nem megvásárolt zenéket. ere feljebb emlitik hogy ez nem igaz. pontosan mi az értelme akkor? lesz egy nyomtatom amivel a saját dokumentumaimat kinyomtatom -szakdolgozat,számla- és minden nyomtatáskor kapok jogidjat?
jön az állambácsi hogy tessék itt a pénzed?
-sajnos ilyen nem lesz. én a végétszeretném látni. persze az hogy látjuk a végét nem jelent semmit, de valamennyire megnyugtat.
-
e-biza
őstag
ez a demagogia amit elöszeretettel használtok itt. vicces már minden második hozzászolás demagog ha nem ugy szol ahogy gondolod.
tüntetni szabad, de itt lázadásrol volt szósemmi értelme a tüntetésnek. mire mész vele hogy ott állsz a szép tábláddal, hogy ''fizetés emelést''? sztem semmire. ide bizony több kell mint tüntés, viszont az megtorlásal jár, s ezért hoztam fel a szlovákiai romákat. persze, nem az állami támogatásbol kell élni, arra célzok hogy ök is felllázadtak és mi lkett belöle? katonák figyelnek rájuk. ennyi.
nem emlékszem már az erzsébethidi tüntetésre, de valaki belökhetne egy linket, ugy emlékszem hogy a fél erzsébethidat lefoglalták, legalábbis az egyik fél ezt állitotta, emlékeim szerint. induljunk ki abbol hogy igazat mond: kicsit többen jelentek meg mint amire számitottak, ezért máris rendbontás és jön a rendörség. hogyan foglalnál le egy tüntetést? lefoglalod bp-et mert ha nem és esetleg a kizsákmányolás elleni tüntetéseden többen jelennek meg mint amire számitottál, illetve engedélyt kaptál, akkor bizony már bevethetik a rendörséget mert ugye nem tüntetés hanem rendbontás történik.
tegyük fel a másik félnek van igaza, azaz nem volt semmi bejelentve: most le lehet jobbolalazni engem, lehet köpködni meg akármi, de én nem szimpatizálok a jelenlegi kormánnyal. az ovb 1 évvel késöbb merte kijelenteni hogy a választás esetleg nem volt tiszta. szoval ez mindent elmond. el lehet mindent tüntetni csak akarni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest