- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
janeszgol #50 üzenetére
Bizony, a Note 3 volt az utolsó prémium garis telefon ha jól emlékszem, nálam a Note 2 lett így a lakáson javítva (kijelző csere, akku, USB port, antenna szett, bekapcsoló gomb stb. csak az alaplap maradt a régi) ajándékba kaptam egy új headsettet, kijelző védő fóliát.
Mára nem sok jót tudok elmondani a szervízelésről. -
zsolt501
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #45 üzenetére
Engem ami a Samsung részéről bánt nagyon, hogy a prémium garancia szolgáltatást leépítették, a gyártás és az összeszerelés minősége meg lecsúszott olyan szinten, hogy pl. a Samsung Tv-m talpa önmagától eltört, a tv kijelző kerete is szépen elrepedezett, pedig a TV két éves volt mikor ez történt, a porszívó tartája sem illeszkedik megfelelően gyártási hibák miatt, a tömítések szintén problémásak.
Négy samsung telefonom volt eddig prémium kategóriával kezdtem jópár évvel ezelőtt Note 2 LTE, majd jöttek a többi hasonló kategóriák a gyártótól, de a gyártás minősége bizony az évtizedek alatt lecsúszott, a garanciás szolgáltatásról nem is beszélve.
Szóval ne nekem akard megmagyarázni miért jó a samsung... -
zsolt501
nagyúr
Jó vastag bőr van a Samsung képén, hogy ahol számít a piac oda a jobb procit adja, ahol meg nem oda mehet az is ami máshol nem eladható... Hajrá Samsung vásárlók csak így tovább, én telefonban és TV-ben is nagyogyot csalódtam a cégben, de a Samsung porszívó is felejtős darab.
Szóval a vásárlóknak kellene először is elgondolkodni azon hogy jó e az, ha hűlyére veszi a cég őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Motoros topic
- Filmvilág
- Autós topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest