- Fotók, videók mobillal
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
Aktív témák
-
azbest
félisten
hmm... amikor a drivert telepítetted, akkor benne volt mindkét kártya már a gépben?
Mert a telepítő progi kilistázza, hogy milyen kártyák vannak amelyeket támogat...
[link]
Ha utólag tetted be a driver telepítése utánn a második kártyát lehet ahoz nem jelennek meg a tabok a beállításainál...
Nekem egy 97es mill2 és egy 99es g200 van a gépben... ezekhez különböző verzió kell a driverből (az újabbak már nem támogatják a mill2-t). Először a mill2 régebbi driverét tettem fel, utánna a g200 friss driverét... így mindkettőnél volt matroxos menü.
Pontosan mit szeretnél? Minden kimeneten ugyanaz jelenjen meg? Mert lehet ehez valami segédprogi kell szerinem... általában egy kártyán belül működik a klón/mirror mód, bár nem tudom matroxék ezt máshogy kezelik-e.
Az Ultramonnal régebben próbáltam olyat, hogy két különböző kártyával (gf4mx, s3trio) klónoztam a másik monitorra(kártyára) is az első képét.
http://www.realtimesoft.com/ultramon/tour/mirroring.asp [link]
[Szerkesztve] -
Printszkrín
senior tag
Be van kapcsolva a multi monitor option?
Van valahol egy jelölö négyzet, ahová be kell tenni a pipát.
Lehet hogy kikapcsolja az AGP karit? Nem tudom.
Azért nézegesd itt a screenshot-okat, [link] hátha megoldást találsz.
Ha nem megy, visszaveszem, és kölcsön adom a G200 MMS-t amíg tart a meló.
[Szerkesztve] -
Luighi
senior tag
Á! Azt hittem egyedül vagyok az országban aki odavan a 4 monitoros megjelenítésért!!!
Jómagam már próbáltam egy AGP-s és egy PCI-os Matrox G45+ kombót, és bizony gyönyörűen működik a dolog, mind a négy kis monitor ikon látszik a megjelenítés/beállítások menüben.
szerk.: matrox driver nem árt hozzá, bár win telepítés után élből felismeri mindkét kátyát és azonnal használható 4 monitoros megjelenítésre
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest