- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
azbest
félisten
hmm... amikor a drivert telepítetted, akkor benne volt mindkét kártya már a gépben?
Mert a telepítő progi kilistázza, hogy milyen kártyák vannak amelyeket támogat...
[link]
Ha utólag tetted be a driver telepítése utánn a második kártyát lehet ahoz nem jelennek meg a tabok a beállításainál...
Nekem egy 97es mill2 és egy 99es g200 van a gépben... ezekhez különböző verzió kell a driverből (az újabbak már nem támogatják a mill2-t). Először a mill2 régebbi driverét tettem fel, utánna a g200 friss driverét... így mindkettőnél volt matroxos menü.
Pontosan mit szeretnél? Minden kimeneten ugyanaz jelenjen meg? Mert lehet ehez valami segédprogi kell szerinem... általában egy kártyán belül működik a klón/mirror mód, bár nem tudom matroxék ezt máshogy kezelik-e.
Az Ultramonnal régebben próbáltam olyat, hogy két különböző kártyával (gf4mx, s3trio) klónoztam a másik monitorra(kártyára) is az első képét.
http://www.realtimesoft.com/ultramon/tour/mirroring.asp [link]
[Szerkesztve] -
azbest
félisten
válasz
Printszkrín #8 üzenetére
üdv Printszkrín!
Ez itt az a bizonyos jelzés
Luighival még egyeztetjük a részleteket, de 1 Matrox pci karinak megvan a helye
Egyébként épp ebben a hónapban tett fel a matrox újabb drivert[link]
A fórumukon jelenleg is van support g200-tól felfele minden kártyához. Nekem egy ilyen g200 csücsül egy mill2-es társaságában.. bár g200 esetén nem a legújabb hanem a 5.91.008 verzió jött be. Újabb kártyáknál persze lehet az újabb driver jobb.
Mindenkinek csak ajánlani tudom aki nem játszani akar... korrekt videólejátszás, tűéles kép nagy felbontás és frissítés esetén is. (bár alapból 85Hz minden felbontás de driverben felül lehet bírálni minden felbontás/színmélység esetére magasabbra)
Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Revolut
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Eredeti játékok OFF topik
- Death Stranding (PC)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged