- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Van arra valami jó módszer, hogy egy nevezetes szög bármilyen többszörösét radiánba váltsam? Olyat, amit nem feltétlenül tud az ember fejből, pl. 585°.
-
Jhonny06
veterán
Hogy lehet a legkönnyebben megjegyezni a nevezetes szögeket? Konkrétan sin/cos/tg/ctg 30° és 45° többszörösei. Eddig mindig lehet számológépet használni, most zh-n itt nem és képtelen vagyok bemagolni.
-
Jhonny06
veterán
-
Jhonny06
veterán
Üdv!
Komplex számoknál pl. |z| = 5-öt ábrázolva hogy jön ki egy kör? A valós és képzetes részből abs. értéket számítani tudok, meg az ábrázolás is teljesen egyértelmű, de ezt visszavezetve hogy jön ki egy kör? Eleve ugye itt már összeolvad a valós és képzetes rész, vagyis nem tudom visszavezetni, hogy melyik-melyik. ZH-ban fel fogom ismerni, hogy 'oké, ez kör lesz', de azért nem ártana érteni is.
Köszi.
-
Jhonny06
veterán
-Rossz helyre ment-
-
Jhonny06
veterán
válasz
concret_hp #2861 üzenetére
Igen, így értettem.
És 3-ra írható át, nem -3-ra.
-
Jhonny06
veterán
Csá!
Két komplex szám szorzásánál ha pl. az egyik képzetes tag -3j^2, akkor az átalakítható -3ra (j^2 ugye -1) és hozzáadható a valós részhez?
-
Jhonny06
veterán
Egy gyors kérdés:
Az "ab" az elején egybe tartozik? Tehát nem kell külön hatványozni, mint ahol
a * b van?Tehát
lesz?
-
Jhonny06
veterán
válasz
concret_hp #1796 üzenetére
Nem igazán. Az túl egyszerű.
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Érettségire készülök és a neten próbáltam olyan oldalt keresni, ami a 4 év anyagát összefoglalóan leírja, tehát nem csak feladatsorok vannak, hanem segédletek is. Egyet találtam, de az fizetős volt, de nem kellenek videók, stb. elég szövegesen. Valaki tud ilyenről esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Metal topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest