- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Szerintem így némi idő távlatából az Andromeda nem annyira rossz. El tudnám képzelni, hogy egyszer még végigjátszom (mondjuk sorban 1-4 *). Attól, hogy összességében kiábrándító, van azért jó oldala is. Azt viszont nem hiszem, hogy agyba-főbe tudnám tolni az órákat az Anthem-be (az is volt sok, ami a minimum a "story" részhez). Igazából semmi másért nem játszottam vele, csak mert Bioware, illetve akkor még kevés játék tudott HDR10 formátumot küldeni a kijelzőre, ami viszonylag szépen néz ki, és egy rövid ideig még érdekes volt a repkedés. De a "story" és úgy egyáltalán az egész világ bénább, mint az Andromeda! Olyan, mint ha a ME és DA játékok írói munkájának melléktermékeiből hánytak volna össze valamit gyakornokok: misztikus sci-fi szerűség, rengeteg opcionális szöveggel, amik abszolút nem tudtak érdekelni, mert érzésre semmi közük nem volt a játékhoz, hanem olyan volt, mint belépni a játékba, hogy short-story papírkákat olvassak, amik a játékban is fikciók (vagy mint pl. megtalálni egy PC-t egy játékban, amin játszani lehet valami kártyajátékot, vagy a játék nagyon régi epizódját: semmi értelme, csak érdekesség/vicc), minden csak 'easter egg'.
* Valamikor a télen el is indítottam az első részt, közben elkezdtem mellé gépelni egy logout szösszenetet, de nem jutottam vele messzire. Pedig még most is, hiába, hogy kb 4. (5.?) végigjátszás lett volna (ha jól rémlik), még találtam benne új apróságot, vagy olyasmit, ami most mást jelentett számomra, mint ~10 éve (azt hiszem erről akart szólni a cikk). A ME3 DLC-ket pl. csak egyszer játszottam végig (a ME1-et azért olyan sokszor, mert míg jött a 2,3, addig többször sorba vettem 1; 1,2; 1,2,3; aztán a 3 után azt mondtam "soha többet régi Bioware játék" [addigra a DAO-ot is letoltam párszor**]
).** Ami pedig extra vicc, hogy annak idején, ~10 éve méltatlankodtunk, hogy lehetne nagyobb a textúrák felbontása, azóta pedig hasonlón játékot szinte csak fapados Unity engine kivitelben kapunk olyasmi játékokban, mint a TTON (néhány pixel az emberek arca) vagy PoE (jobb, de még mindig gyengécske), stb. Alig fut el az erős gépen, miközben alig látszik belőle valami.

Új hozzászólás Aktív témák
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gyúrósok ide!
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Watch 8 44mm Fekete BT
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ÚJ MacBook PRO 14,2 M5 CHIP (2025) 16GB/512GB MEDIAMARKT számla! 3 év Apple garancia! Apple Care+!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
).