Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Ez lesz az

nálam egyszer volt valami durva frame drop egy tároló kinyitásánál,meg a hajnál ilyen furcsa kockázottság,na meg ez a párbeszédnél levő fps változások de mást nemigen vettem észre

-
törölt tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Nálam nem jött semmi.
-
Fitzgerald
veterán
Jött valami peccs, remélem ez az amelyik megduplázza a framerate-et

-
Egonyolc
aktív tag
válasz
Zoli133
üzenetére
" Ide kapcsolódik, hogy az új driver egyben hibajavítást is nyújt a Mass Effect: Andromeda című alkotáshoz, amelynek köszönhetően nem fognak többé villódzni a textúrák játék közben."
via ipon
off off
bár nekem már a DAI-ben is volt ilyen hiba, el is küldtem vissza Gariba a VGA-t... -
Zoli133
addikt
Jött új amd driver 17.3.3, bár release notesban csak multi gpu-s fixeket említenek, de azért kíváncsi vagyok.
-
drachoHUN
senior tag
Valaki tolja RX470-el? Mit kéne tudnia? Milyen beállítások mellett, kb. hány FPS-re képes? Cél kb. 50-60 lenne.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Én másféle válogatást láttam azis jó volt
de én csak nevetek ezen,hiába is fizettem a deluxert 70 ajrot nem verem a nyálam hogy nemezt igérték a zsettáért
meg pl nálam is egyszer Cora valami istentelen hülyén lépett ki a képből egy beszélgetésnél ugy elkezdtem röhögni ezen hogy folyt a könnyem:"Dd most se tudom még akkor mi volt a párbeszéd lényege de nekem feldobta a hangulatom
egyebkent igen a szinkron is nagyon príma szokás szerint 
-
Romvr
őstag
válasz
olymind1
üzenetére
DX hibákra nekem megoldás volt hogy Borderless Fullscreen-re állítottam Fullscreen helyett. Annál a résznél ahol fel kellett venni a sisakot a polcról mindig kidobott, mindegy volt mit csináltam. Aztán olvastam hogy a fenti megoldás lehet. Utána beleraktam 6 órát hiba nélkül.
-
olymind1
senior tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Néha tényleg úgy grimaszolnak hogy csak a fejem tudom rázni, hogy ez már mi ez.

Szegény Ryderemnek a karakter készítőben még majdnem baba arca volt, a játékban olyan ráncos mint állat, no te meg honnan jöttél.

Az arkon meg a nexuson többször is kivágott, de még a karakter készítő is befagyott valami DirectX bla-bla kevés a memória hibára. De nem csak nálam van ilyen, hanem 970 1070 1800 felhasználóknál is 16gb+ rammal. Néha még 1 ESC lenyomására is hátast dob a játék. FPS ingadozik rendesen.
Maga a játék igen hangulatos, picit szokni kell a harc/fedezék rendszert, ugra-bugra is jó, néhol már majdnem quake-es hangulata van.
Grafikára hangokra sincs panasz. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Badlof2k
üzenetére
Nem értettem mi a gond az animációkkal (nem vagyok ilyesmire túl érzékeny), míg nem tegnap a yt bedobta a "we broke mass effect eandromeda" c. funny videót.
https://www.youtube.com/watch?v=fpKhH_sQHRI - egyeseknek spoileres lehet a videó! -
Badlof2k
senior tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Egyettèrtek de èn pl az animàciokkal semmi bajom nemvolt/van eggyik ME-be se érdekelt ez valahogy
a törtènet meg nekem addja a semmiből való felépitkezés stb szvsz jóez nagyonis
a rewiev oldalakra meg sose adok ebből a szempontból mert tudom miaz ami érdekel és nem
meg én próbálom nemis hasonlitani a trilogyhoz mert ez más nem az 
-
Ellia
addikt
Spoiler-re figyeljünk, ha a történésekről esik szó! Köszi!

-
törölt tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Nekem eddigiek alapján (kb. ~15 óra) bejön, a szinkronra egy szavam sincs, eddig még mindenki magához való hangot kapott és jól is "színészkednek". A párbeszédek, meg amiket és ahogy elmondanak a karakterek is tipikus Mass Effect. Hangeffekteknél a biotic explosionös robbanást ami az ME3-ban lett bevezetve hiányolom illetve ez szerintem bug, de ha a térképről visszamegyek jó lenne ha a játékba vinne nem pedig a menübe, 2x kell visszára menni.
Amit gyanítok után, hogy "jó" BW szokás szerint a sztoriban nem lesz minden kellően (vagy sehogy) megmagyarázva és ezért húzhattak le pontokat (bár ez alapján az ME1 is megérdemelte volna...) - de ezt még nem tudhatom biztosra csak sejtem...az első Archonos találkozás -
Romvr
őstag
Amúgy van rá mód hogy a párbeszédeknél is megőrizze a 21:9-es képarányt? Csak mert most visszavált 16:9-re. Witcher 3-nál volt erre patch és azért sokat dobott az élményen hogy nem ment össze a kép széltében és hagyott hátra két bazi-vastag fekete oszlopot valahányszor interakcióba kerültem másokkal.
-
Badlof2k
senior tag
Nem tervezem a partykillt.
eddig csak egyszer "haltam" azis mert betoltam boostot es sikeresen beleugrottam a tóba a járgánnyal
nade a játékról is ~7 óra játékidő után nekem tetszik a történet alakulása és a semmiről nemtudunk semmit ,na meg érdekes az első telepesek "házait" kutatva a voice logokat visszahallgatni..elég dark a hangulat.
szóval nemtudom sokaknak mibaja van, vagycsak én vagyok túl elvakult fanboy 
-
xPraetoriaNx
senior tag
MEA-t mondjuk pont Originről vettem, Deluxe edition miatt, de elég sokmindent vettem CDkeysről, eddig semmi bajom nem volt velük.
Mondjuk nekem G2A-val se volt sose bajom, pedig azt sokan szapulják, szóval lehet csak szerencsés vagyok ilyen téren. 
-
Ellia
addikt
Felhasználói értékelések alapján azért nem áll rosszul. Nekem eddig nem bannoltak semmit pedig votlak benne nagyobb címek mint pl.: Doom, meg Rise of the Tomb Raider...stb. A FAQ-n belül nagyvonalakban leírják miért tudják ilyen olcsón adni a kulcsokat. Szerintem megbízhatóak, nem egy G2A.
PayPal-os buyer protection szerintem itt is él. De, ha tényleg tartasz tőlük akkor ne sajnáld azt a 3000 Ft-ot, hanem vedd meg Origin-en/Retial Seller-től.
-
leviske
veterán
Lenne egy kérdésem és egy javaslatom.
Kérdés: van valami beállítási mód, amivel normalizálhatóak a fények a játékban? Néha olyan fura high-on.
Javaslat: Eios-on senki ne menjen bele a narancssárga csillagkapukba, míg le nem scannelte őket. Nekem újra kellett indítani a játékot, hogy újra működjön a scann.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Beütöd kódot és telepíted, nem kell ODD hozzá. Amúgy CD Galaxisban 14 990 Ft a játék, de CDKeys-en meg 39,89 euro, ami kb 12 ezer Ft. (-5% Facebook like-olás után kapott kóddal). [link]
(#4174) dannyl
Szürkebolt, vásárlás csak saját felelősségre, de sokan vásárlunk innen már évek óta. Az innen vett ME:A kódokat mindenki megkapta rendesen, és játszanak is vele. [link]
-
Bocs, nem olvasok vissza, mert nem akarok spoilert. CDgalaxis-nál vett játék regelhető Origin-en? Köszi!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Srácok hülye kérdés tudom, de sztori módban hogy lehet aktiválni/használni a speciális ammo-kat? Multiban magától aktiválva vannak játék végéig, viszont kampánynál hiába teszem be őket loadout résznél a harcok előtt, egyszerűen nem lehet használni őket.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Bug terén én olyannal találkoztam (ki is rage-eltem), hogy az
misszióban a vége előtt valamiért úgy döntött minden kett, hogy akkor ő most láthatatlan lesz. Először azt hittem hogy ez feature, mert az első ilyen egy "Destined" nevű valami volt, amivel akkor találkoztam először, de amikor a "Chosen"-ek is stealthből lövöldöztek (a szélrózsa minden irányából persze), akkor kicsit meghaltam. Csapattársak látták és sebezni is tudták őket, de én nem. (Lőttem oda ahol torkolat tüzet láttam és semmi nem történt). Persze autosave ott volt amikor az első objective-et megcsináltam, szóval olyan 5-6 perccel korábban."investigate the kett presence on EOS" -
Drizzt
nagyúr
Előbb meg szeretnék róla győződni bizonyítékok alapján, hogy tényleg nem ad semmi plusszt hozzá a 16GB. Neked ugyan annyi van, de ha van nálad fps drop, simán okozhatja a 4 threades CPU is. Persze simén lehet optimalizációs probléma is, csak szeretnék róla tesztet látni, hogy mi a helyzet a dropokkal, lehet-e rajtuk segíteni a kód átírása nélkül. Ami nyilván rajtam különálló tényező, mert nem náluk dolgozom.

-
warcat
veterán
Érdekesség: úgy tűnik csak simán a karaktered szintjéhez van kötve,hogy mit kapsz a strike teames ládából,nem ahhoz,hogy mikor szerezted meg.
Ahogy nézem, 5 szintenként van egy tier, és 10 felett nyitva III-as fegyókat kaptam -
Fitzgerald
veterán
GMG-n már lincshangulat volt tegnap délután óta a játék komment szekciójában, hogy hábáhábá mért nem jön hamarabb a kód.
Én is benéztem mondjuk, mert nem tüntették fel jól látható helyen, hogy az EU-s premierhez igazítják a kódok kiküldését.
Az amerikaiak verték a legjobban a nyálukat.
A lényeg, hogy ma este 7-kor kiküldték mindenkinek, szóval megvan.
-
Exelsior
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nekem is jön a Pro majd jövőhónapban. Majd írd meg milyen.

-
Drizzt
nagyúr
Valahol nincsen objektív mérés 8 vs 16 gb teljesítményről? Nekem a fullHd minden maxon be-be tud esni rendesen(FPS-ben 45 alá nem igazán, de mégis érzésre erősen megröccen). Kíváncsi vagyok 16gb tényleg segítene-e bármit is. Ha lenne rá bizonyíték, akkor vennék. Normális hűtéső 1080Ti-re meg meglátom várok-e. A baj, hogy jövő héten leszek szabadságon.

-
Ellia
addikt
Sikerült az egyik Kett-et Eos körüli pályára állítanom az egyik biotic skill-el. Igaz ez valószínű, hogy csak a jó öreg frostbite feature

Amúgy ez a skill preset beállítás valami nagyon elbaltázott dolog lett - de az se kizárt, hogy én nem jöttem rá az egyszerű módjára...
-
Exelsior
őstag
Nekem végre beindult a Preload PS4-en. Kemény 1nap 2óra 11 percet mutat.

Szerintem holnap már nem játszok vele. Csütörtökön munka után szuper kockulás.

-
Badlof2k
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Oooh jesus..(clap clap clap)
na mindegy nevettem egy jót most ezen
hálisten eddig én nem találkoztam ilyen buggal. Vagyis de eoson a kett át clippelt a dobozon a headshotba de az legalább jól sült el
más: végre női turiánok? Elsőre azthittem rosszul hallok
amikor megszólalt 
-
warcat
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Lesz az még így se, nekem egyik kett katona bezuhant az egyik telepes épületnek falába, ő ki tud lőni rám, én meg nem tudom sebezni, a feladat ugye az lenne,hogy mindegyiket ki kell nyírni, pech

A másik ami még tetszett, az egy dolog,hogy nincs quicksave, autosave csak 10 perccel korábban készült,visszadob oda, oké.
De ezen a ponton meg nem fut le a script,ami során megjelenik valaki és segít kinyitni az ajtót,tehát tessék betölteni a még 8 perccel korábbit, mindez insanityn ahol nem épp egyszerű leverni mindenkit.Ettől még élvezem,csak ha már morgunk

-
[Prolixus]
addikt
válasz
Badlof2k
üzenetére
Így voltam én is, de aztán rájöttem. Minden rohadt színopciónál amit beállítasz, nyomni kell egy SPACE-t. Nem túl intuitív, plusz semmi nem hívja fel a figyelmedet rá.
Nekem amúgy jól bebuggolt a Nexus-on az a biztosíték scannelős küldi. A trialban meg meg tudtam csinálni...Most folyamatosan egy olyan helyre vinne amit már régen lescanneltem, így esélytelen befejezni a küldit.

-
Badlof2k
senior tag
Érdekes hogy amikor parbeszéd van lemegy 40 vagy 50 fpsre de mégse tűnik annyinak 60fps hatása van de AB 40-50 közti értéket mutat,bár nem is ugrál hanem valamilyen fixre áll be a kettő közt,highon van minden egyébként na mindegy érdekes
egyébként azt valaki tudja miért nem vált át a custom szinre az outfit hiába is állitok be bármit ? A wardrobeba azt mutatja amit beállitok de a valóságba nem azt hordja 
-
D4v3
őstag
gametime.maxvariablefps 61 parancs miért nem működik vajon? Beírtam console-ba is és user.cfg-be is, de simán felmegy 61 fölé

-
törölt tag
Ezzel az Addisonnal mindig jókat lehet dumálni [kép]

-
ForRedGlory
félisten
Egy kis beállítás segédlet: [link]
-
törölt tag
Annak amúgy van valami jelentősége, hogy
?tudományos vagy katonai outpostot hozok létre -
oriic
HÁZIGAZDA
Másnál is előfordul olyan multiban, hogy a beállított nameplate/banner eltűnik következő körnél? Mármint megvan, csak újra equip-re kell nyomni hogy lássa az ember.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Nem lenne egyszerűbb, ha nem engedne ultra-ra állítani, és azt írná a rendszer, hogy kevés a géped hozzá? Esetleg tényleg ultra lenne valami baromi alacsony fps-el?
-
xPraetoriaNx
senior tag
-
törölt tag
válasz
inf3rno
üzenetére

Amint átrakom highra megjavul, ha visszarakom ultrara akkor restart után megint ez fogad.
Ha jól emlékszem a Mirrors Edge Catalyst is hasonlóan cserélgette a textúrákat, hiába ultra felülbírálja ha nem elég hozzá és gyengébbet tölt be. Mondjuk az is lehet, hogy valami bug, mert itt ennél az objektumnál tűnt fel csak.
Akinek 6-8 gigás kártyája van megnézheti Eoson az első Outpostnál a nagy gyűrű mellett van. -
törölt tag
cdkeys-en megjott a kodom, nem jott rola mail, igy gondoltam megemlitem

tokeletesen mukodik -
Ellia
addikt
Na megjött a kódom nekem is, csak lenne már vége a munkaidőnek...

-
Romvr
őstag
Akit esetleg érdekel hogy fut a játék
i5-6500
GTX1060 6Gb (ROG STRIX OC)
16Gb RAM
Mindent maxra tolva, 2560x1080 -on 40 FPS alá még nem ment, de a legáltalánosabb a 45-50 FPSJó ez így szerintem

-
törölt tag
Előbb azt hittem ez is valami bug lesz mikor Cora állandóan legugolt korábban, de nem, hanem tényleg feature
Ha a társakra célzol direkt lebuknak, hogy lőni tudj mögéjük. [link] -
_Andras_
tag
válasz
üzenetére
Lehet igazad van, még trialban nekem is az tűnt fel, hogy aktiválással csökken a sugárzás és aktiváltam is mindent, így szerintem most minden aktiválva van, amit aktiválni lehet gyors meghalás nélkül és mégis a trialon bejárható területen kívül minden halálos. Körbejárom megint a terepet, mert valamit vagy nem veszek észre, vagy nem tudom. Köszi az ötletelgetést.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akadnak azért itt visszautalások az előző trilógiára.
Most beszéltem nemrég egy volt Spectre Turiannal Sarenről. 
Kezdem nézegetni a log-okat a Nexuson a szobánkban.
Ha jól értem a Shadow Broker segített létrehozni SAM-et? -
_Andras_
tag
Blőd kérdés: Hideg és radioaktivitás ellen hogyan lehet szerezni immunitást? Körbenéztem már mindent ,de nem találok semmit. Mit kell fejleszteni?
-
Badlof2k
senior tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Én állitottam be erre van medium/high vegyesen most nemtudom melyik mi ha este haza esek melóbol tudok többet mondani ,meg nekem igy is megfelel tökéletesen,de majd nézek egy teljes high beállitást is

-
Badlof2k
senior tag
válasz
dangerzone
üzenetére
I7 6700k@4.2Ghz/Msi r9 390 gyari default/hyper x 16GB 2400on/hddén
az elso inditasnal volt hogy sokat toltott kb 30-40sec talan? Nem szamoltam utanna mar szepen ment akarhova mentem nem sok tolto kepernyot lattam
legalabbis emlekeim szerint
(bocs hogy nincs ekezet telorol eleg hosszu lenne vegig irni) -
Snooker
senior tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Igen!
" Scomcomputer: az acces-t úgy tudod meghatározni, hogy a bankod napi eladási euró árfolyamát átváltod forintra. Én csütörtök este 1238 forintot fizettem érte. "
Illetve lehet állítani a graf minőséget, csak először az overall grafikát kell átállítani custom-re, addig nem hagyja változtatni
-
ScomComputer
veterán
Olvastátok,amit kérdeztem?

-
vg
veterán
-
ScomComputer
veterán
Mennyibe kerül most forintban az access elérés?
Valahol azt olvastam,hogy nem lehet állítani a graf minőséget,ez igaz?
-
Snooker
senior tag
válasz
nubreed
üzenetére
Az én konfigommal 1360x768-as felbontással, minden grafikai beállítás mediumon (kivéve shader valami ami vagy low vagy high, én itt a high-et választottam, illetve az ambient oclusion OFF) futott a játék számomra még élvezhetően. Nem volt folyamatos a futás, nagy területeken főleg ha nagyot mozdítottam az egeren akkor érezhetően belassult, de számomra bőven játszható volt (én anno amikor kijött a Pacific Assault 5 fps-el toltam ki szóval gondolhatjátok..
) -
drachoHUN
senior tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
No igen. Bár érdekes, mert nem volt mindegy, hogy milyen IP-t adott nekem a VPN. Egyikkel engedett játszani, másikra meg azt írta 21 a megjelenés, a harmadikra pedig azt, hogy 22. Pedig mindegyik szingapúri IP volt elvileg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Honda topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs