- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
janos666
üzenetére
Hat jah, a ME trilogia legalabb nem okoz csalodast. (En le sem merem irni, hogy az elmult 8 evben hanyszor toltam vegig
).
Az Anthemet viszont ki sem probaltam, mivel az Anndromeda nagyon felbosszantott.
A remaster kiraly lenne, de ha tul akarjak elni a kovetkezo ket evet, szerintem osszekene kapni magukat, lecserelni a Frostbite-ot, alkalmazni tapasztalt veteranokat es csinalni egy vadiúj ME trilogiat.
Ahogy latom as Anthem a kutyat nem izgatja sajnos.Cyberkind: En azert sajnalnam. Olyan keves singleplayer RPG van a piacon, foleg minosegi cuccok. EA ott volt 2009-Ben es 2012-ben is es szerintem a ME2-3 mestermu volt, EA-tol fuggetlenul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Sorozatok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Spórolós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).