- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
üzenetére
Ki a fene állította, hogy előtte még ilyesmi nem volt benne?
Pont velem vitatkozol? Az összes Mass Effect epizód Gamepodos tesztjét én írtam, tudom, mik vannak benne. Mondtam én egy szót is arról, hogy ez most akkor így mennyire szar lesz, csak mert lesz benne pár hasonlóság? Nem. Olyan érzésem van, mintha szerinted én most fikáznám a játékot, pedig egyáltalán nem mondtam rá semmi rosszat. Tudod mit, hagyjuk inkább a fenébe, mert úgy látom, most nagyon kötekedős hangulatodban vagy. Ha szerinted nem hasonlít az Inquisition-re, akkor nem hasonlít. Vita lezárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Eladó Lenovo Thinkpad P72 FHD IPS i7-8850h Quadro P3200 16gb 512gb gar
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Manli RTX 3070Ti
- Asus TUF 27" 165Hz gamer monitor
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pont velem vitatkozol? Az összes Mass Effect epizód Gamepodos tesztjét én írtam, tudom, mik vannak benne. Mondtam én egy szót is arról, hogy ez most akkor így mennyire szar lesz, csak mert lesz benne pár hasonlóság? Nem. Olyan érzésem van, mintha szerinted én most fikáznám a játékot, pedig egyáltalán nem mondtam rá semmi rosszat. Tudod mit, hagyjuk inkább a fenébe, mert úgy látom, most nagyon kötekedős hangulatodban vagy. Ha szerinted nem hasonlít az Inquisition-re, akkor nem hasonlít. Vita lezárva.