Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Ööö... ha szerinted is volt benne előtte ilyesmi akkor miért is azt írod, hogy az Inquisitionből vették át ? Ráadásul így mintha rossz lenne: "Komolyan, mintha csak a Dragon Age: Inquisitiont látnám, csak épp fantasy helyett sci-fi köntösbe bújtatva." ez szerintem semmiképp sem pozitívumnak akart szólni, sőt...
Ráadásul indokolatlanul, mert minden amit láthattunk benne volt az előző ME játékokban is valamilyen szinten csak most továbbfejlesztve "nagyban"...De ez vitte a prímet "lovak helyett terepjáróval közlekedünk"
Ha ez az amikor nem "fikázol" kíváncsi vagyok milyen amikor igen...Grafikailag még érthető lenne, hogy a DA:I ismerős, ugyanaz az engine csak újabb verzió - mondjuk ilyen alapon minden FB-s játék "ismerős" lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha ez az amikor nem "fikázol" kíváncsi vagyok milyen amikor igen...