- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Poco M8 5G - majd megveszed
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Spoiler
Megcsináltam ezt a Shadow Brokeres kiegészítőt és egészen elámultam rajta, annyira szuper volt.
A nyomozósdi, az üldözés, az árulás és a végén az igazi WTF pillanat, amikor kiderült, hogy Liara átveszi a Shadow Broker helyét. Az nagyon durva volt.Egyedül a kicsit monoton lövöldözések nem tetszettek, főleg amikor Varis lezuhant a kocsijával és szinte megállás nélkül jöttek az ellenfelek.
Összességében nekem nagyon bejött a dolog!

Ezen kívül a Firepower(?) DLC-t kezdtem el, amelyben megkapjuk az új járművet. Igazi felüdülés volt számomra ez az új játékmenet, főleg, hogy kivették a Makot.
Megnéztem még a Normandy crash site-ot is, az is nagyon jó volt. Aki kicsit mélyebben "benne volt" az első részben, annak nosztalgikus pillanatai lehetnek, na meg egy kicsit megható is volt. A környezet + zene is rásegített minderre, szal összességében eddig nagyon meg vagyok elégedve.

Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- HBO Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Modding és elektronikai kérdések
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A nyomozósdi, az üldözés, az árulás és a végén az igazi WTF pillanat, amikor kiderült, hogy Liara átveszi a Shadow Broker helyét. Az nagyon durva volt.