- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Spoiler
Megcsináltam ezt a Shadow Brokeres kiegészítőt és egészen elámultam rajta, annyira szuper volt.
A nyomozósdi, az üldözés, az árulás és a végén az igazi WTF pillanat, amikor kiderült, hogy Liara átveszi a Shadow Broker helyét. Az nagyon durva volt.Egyedül a kicsit monoton lövöldözések nem tetszettek, főleg amikor Varis lezuhant a kocsijával és szinte megállás nélkül jöttek az ellenfelek.
Összességében nekem nagyon bejött a dolog!

Ezen kívül a Firepower(?) DLC-t kezdtem el, amelyben megkapjuk az új járművet. Igazi felüdülés volt számomra ez az új játékmenet, főleg, hogy kivették a Makot.
Megnéztem még a Normandy crash site-ot is, az is nagyon jó volt. Aki kicsit mélyebben "benne volt" az első részben, annak nosztalgikus pillanatai lehetnek, na meg egy kicsit megható is volt. A környezet + zene is rásegített minderre, szal összességében eddig nagyon meg vagyok elégedve.

Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A nyomozósdi, az üldözés, az árulás és a végén az igazi WTF pillanat, amikor kiderült, hogy Liara átveszi a Shadow Broker helyét. Az nagyon durva volt.