Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
A végjáték hatalmasat ütött! Libabőrös lettem.
Úgy végződött mint az előd, komor hangulat dicsőséggel meghintve. Sajnálom az elesetteket, főleg Bakát, azt hittem végigsöpör az ellenségen, végül is sikerült neki. 4 koporsó maroknyi emberből elég rossz arány. És mivel van egy olyan medalion, hogy teljesíts az öngyilkos küldetést emberveszteség nélkül... Majd legközelebb.Képeket majd összeszedegetem, jól mutatnának egymás mellett.
Assassin's Creed II vs Mass Effect II párbajban nem lehet győztest kihozni. Amilyen "rossz" játékok voltak tavaly, az idei mindent űberel.

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Mass Effect 2
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- LG 32MR50C-B Monitor
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Úgy végződött mint az előd, komor hangulat dicsőséggel meghintve. Sajnálom az elesetteket, főleg Bakát, azt hittem végigsöpör az ellenségen, végül is sikerült neki. 4 koporsó maroknyi emberből elég rossz arány. És mivel van egy olyan medalion, hogy teljesíts az öngyilkos küldetést emberveszteség nélkül... Majd legközelebb.