Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
No azért annyira pancser csak nem vagyok, ha végig tudtam tolni utolsó előtti nehézségi fokozaton (ezt a francos Oculust leszámítva)
Mirandát épp azért vittem, hogy wrap-oljon, Mordin meg égesse a pajzsot. De kimakszolva a tulajdonságaikat is alig sebeztek rajta. Én meg pumpáltam nehézpisztollyal, de eléggé csekély eredménnyel. Aztán miután belement egy tár, jobbára már csak menekültem. No mindegy, majd legközelebb kipróbálom az általad javasolt Thane/Garrus vagy Zaed/Garrus párost, páncéltörő lőszerrel. Mikor kijön a 3. rész, még egyszer úgy is végigjátszom az egész trilógiát.
Tényleg, arról van infó, hogy az mikor lesz? 2012?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Mass Effect 2
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mirandát épp azért vittem, hogy wrap-oljon, Mordin meg égesse a pajzsot. De kimakszolva a tulajdonságaikat is alig sebeztek rajta. Én meg pumpáltam nehézpisztollyal, de eléggé csekély eredménnyel. Aztán miután belement egy tár, jobbára már csak menekültem. No mindegy, majd legközelebb kipróbálom az általad javasolt Thane/Garrus vagy Zaed/Garrus párost, páncéltörő lőszerrel. Mikor kijön a 3. rész, még egyszer úgy is végigjátszom az egész trilógiát.