Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
No azért annyira pancser csak nem vagyok, ha végig tudtam tolni utolsó előtti nehézségi fokozaton (ezt a francos Oculust leszámítva)
Mirandát épp azért vittem, hogy wrap-oljon, Mordin meg égesse a pajzsot. De kimakszolva a tulajdonságaikat is alig sebeztek rajta. Én meg pumpáltam nehézpisztollyal, de eléggé csekély eredménnyel. Aztán miután belement egy tár, jobbára már csak menekültem. No mindegy, majd legközelebb kipróbálom az általad javasolt Thane/Garrus vagy Zaed/Garrus párost, páncéltörő lőszerrel. Mikor kijön a 3. rész, még egyszer úgy is végigjátszom az egész trilógiát.
Tényleg, arról van infó, hogy az mikor lesz? 2012?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Mass Effect 2
Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Nikon DSLR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Viccrovat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Gamepad
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Bivaly erős 10 magos Dell Latitude 5430 (12.gen Core I7 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Apple Watch Ultra 2 Natur Titanium, Alpine Loop szíj, még 9 hó gari Emag vásárlás
- Zalman CNPS7700 Al-Cu LGA 775 CPU hűtő
- ROG STRIX B550-I GAMING - CSOMAGKEDVEZMÉNY ELÉRHETŐ
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mirandát épp azért vittem, hogy wrap-oljon, Mordin meg égesse a pajzsot. De kimakszolva a tulajdonságaikat is alig sebeztek rajta. Én meg pumpáltam nehézpisztollyal, de eléggé csekély eredménnyel. Aztán miután belement egy tár, jobbára már csak menekültem. No mindegy, majd legközelebb kipróbálom az általad javasolt Thane/Garrus vagy Zaed/Garrus párost, páncéltörő lőszerrel. Mikor kijön a 3. rész, még egyszer úgy is végigjátszom az egész trilógiát.