- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsumaas
senior tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Érdekes adatok ezek. Pedig szerintem azért ez azon játékok közé tartozik, amit nehezen tudok elképzelni női karakterrel. Mint például a God of War sorozatban szereplő, Kratos barátunkat
. A gesztusok, a reakciók, a beszólások inkább az erősebb nemre illenek rá jobban. Elképzelhető, hogy valakinek ez jobban bejön, pl.: lányoknak, de a férfi Sheperd nekem jobban bejön. De én nem is szeretem azokat a filmeket (vagy játékokat) ahol a nők osztják az észt... Lásd: Charlie angyalai
. Mondjuk Tomb Raider-rel semmi bajom. Az mondjuk más kérdés, hogy maga a játék nem jön be
.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 27% - MSI G255PF E2 Monitor! 1920x1080 / 1ms / 180Hz / FreeSync !
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. A gesztusok, a reakciók, a beszólások inkább az erősebb nemre illenek rá jobban. Elképzelhető, hogy valakinek ez jobban bejön, pl.: lányoknak, de a férfi Sheperd nekem jobban bejön. De én nem is szeretem azokat a filmeket (vagy játékokat) ahol a nők osztják az észt... Lásd:
. Mondjuk Tomb Raider-rel semmi bajom. Az mondjuk más kérdés, hogy maga a játék nem jön be
.