- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
SpazzMaticus #2783 üzenetére
Hát fantáziám az van.
Mindig szerettem a sci-fi könyveket,sőt a képregényeket is,ha nem vesztek volna el a 90-es években egy költözésnél a képregényeim,tudnék neked mutatni pár érdekes darabot.
Volt egy sorozat aminek a nevére már nem emlékszem,rengeteg sci-fi volt benne,bár egyik másik számban 18+ tartalom is volt,meg némelyik elég durva thriller,bár mondjuk még gyerek voltam,viszont a szüleim nem szóltak bele mit olvasok,max akkor ha rajta kaptak éjjel háromkor hogy az ágyban zseblámpával olvasok.
A nyolcvanas években sok érdekes képregény meg sci-fi volt.
De attól még szeretem a happy endet egy játékban.
Az egyik kedvenc képregényem viszont gyerekkoromban az volt aminek a végén a főhőse megölte magát.De nem emlékszem a nevére,volt vagy 40 éve.Jut eszembe,nagyon vicces a Dragon Age-es páncél.
Van persze full is,de az már kicsit sok.
Dragon Sge-ben mindig Alistair-re pakoltam ezt az armort.
Egyébként meg jó hogy újra kezdtem kettőt,kedvelem ezt a kerge Kelly-t.
-
hevepapa
senior tag
válasz
SpazzMaticus #2783 üzenetére
Egyetértek! A content modokat a "vanilla" végigjátszása után érdemes csak kipróbálni. Eleve csak így derül ki igazán. hogy mit módosít a mod.
Viszont vannak olyan modok amiket érdemes egyből felrakni. Ezek jellemzően nem piszkálnak bele a sztoriba, csak pl. kivágott jelenteket raknak vissza vagy mint az ALOV, ALOT ME1LLO modok a vizuális hatást javítják fel. -
Plata
félisten
válasz
SpazzMaticus #2762 üzenetére
De én nem mérgelődtem a bugok miatt,sőt szerintem viccesek voltak.
Mindig mentek így sokat sosem vesztek max 1-2 percet. -
hevepapa
senior tag
válasz
SpazzMaticus #2741 üzenetére
A 2-3 moddolása sima sor. Pikk-pakk kész van. Bár ha valaki textúra modot is használ akkor nagyon fontos a telepítési sorrend betartása: tartalmi modok, textúra modok.
-
hevepapa
senior tag
válasz
SpazzMaticus #2737 üzenetére
Azért a ME1LE (az első rész) moddolása a régi UE motor miatt elég meredek időnként
A magyarítása miatt eléggé bele kellett másznom a lelkivilágába és okozott pár álmatlan éjszakát meg ősz hajszálat
Pl. a Pinnacle Station mod magyarítása elég kacifántos volt.
-
Plata
félisten
válasz
SpazzMaticus #2737 üzenetére
Eredeti steames.
Nézd elég sokáig toltam vele miután sikerült beütemezni,bár egyszer feladtam és le töröltem de újra próbáltam később még is.
Ment is jó ideig,de egy nap a steam le töltött valami nevetségesen kicsi frissítést,utána már csak úgy ment volna ha új karaktert kezdek,régi kari mentése nem ment,vagy be sem tudta tölteni vagy ha elindult akkor a játék kifagyott tőle.Egy karival végig toltam a játékot.
Egyébként még annyit,hogy szerintem az összes steames dragon age fura dolgokat csinál.Már bánom hogy az inquisition is nem inkább origines.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest