Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
hevepapa
üzenetére
Talán ezért is jó hogy régen játszottam már a trilógiával; sosem tűnnének fel a kivágott dolgok (Pinnacle Station az azért nyilván igen). Ami meg nem került be hivatalosan a játékokba (és nem is szerepelt megjelenés előtt gameplay videókban), az számomra nem kánon, szóval megvagyok ezen tartalmak nélkül.
Viszont az nem lenne rossz, ha valaki portolná UE5-re a játékokat."...Miranda fenekének a mutatása premier plánban..."
Szemét, woke világ
Ezt nem is értem, manapság szinte minden női videójáték karakter brutálisan túlszexualizált, egy ízlésesen prezentált valag miért borítja ki a bilit?
De ha már itt tartunk, szerintem Ashley inkább volt túlszexualizálva, mint Miranda.
Új hozzászólás Aktív témák

- LEGO klub
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Google Chrome
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Robotporszívók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest