- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
hevepapa
üzenetére
Talán ezért is jó hogy régen játszottam már a trilógiával; sosem tűnnének fel a kivágott dolgok (Pinnacle Station az azért nyilván igen). Ami meg nem került be hivatalosan a játékokba (és nem is szerepelt megjelenés előtt gameplay videókban), az számomra nem kánon, szóval megvagyok ezen tartalmak nélkül.
Viszont az nem lenne rossz, ha valaki portolná UE5-re a játékokat."...Miranda fenekének a mutatása premier plánban..."
Szemét, woke világ
Ezt nem is értem, manapság szinte minden női videójáték karakter brutálisan túlszexualizált, egy ízlésesen prezentált valag miért borítja ki a bilit?
De ha már itt tartunk, szerintem Ashley inkább volt túlszexualizálva, mint Miranda.
Új hozzászólás Aktív témák

- Mikrotik routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest