- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevepapa
senior tag
válasz
Fitzgerald #2944 üzenetére
Ahogy mondani szokás: ...kinek a paplan...
Én többször végigjátszottam modok nélkül a trilógiát és többször modokkal is.
Modokkal sokkal kerekebb és gördülékenyebb volt a játékélmény. Pl. a 2. részben nem kell végig szkennelgetni a bolygókat az erőforrásokért hanem elég odamenni és 1 kattintással megvan. Valljuk be: ez a szkennelgetős megoldás a 2. rész legunalmasabb része.
Arról nem is beszélve, hogy mind a 3 részhez megjelentek nem hivatalos közösségi javítások (Community patch) amikben a modderek kijavítottak többszáz kisebb nagyobb hibát amik a hivatalos játékban benne maradtak és a Bioware már nem foglalkozott ezek javításával. A MELE kiadásról van szó. -
hevepapa
senior tag
válasz
Fitzgerald #2940 üzenetére
Sok esetben nem kell nagy dolgokra gondolni: csak visszakerülnek kivágott ilyen-olyan kódex bejegyzések vagy karakter animációk. Mint pl. Miranda fenekének a mutatása premier plánban
Az eredetiben benne volt, de amikor a MELE kiadás megjelent akkor már olyan idők jártak, hogy az ilyen már "túl illetlen" lett volna és kihagyták. A modderek meg visszarakták ahogy eredetileg volt
-
hevepapa
senior tag
válasz
Fitzgerald #2940 üzenetére
Én nagyon bírom azokat a MELE modokat amikben valamilyen ok miatt kivágott tartalmakat raknak vissza. Pl. a Caleston bolygó alapból benne lett volna már az eredeti játékban, de valamiért kivágták és ebből lett a Therum. Csak a küldetési nem kerültek be. A MELE modder közösség kibányászta a forráskódból a küldetés elemeit és kiegészítve kiadják külön modként.
Meglepődnél mennyi tartalom lett kivágva a 3 részből. Amit lehet azt a modderek helyreállítják.
Itt egy példa mik lettek kivágva a második részből: https://masseffect.fandom.com/wiki/Mass_Effect_2_Cut_Content -
hevepapa
senior tag
válasz
Fitzgerald #2938 üzenetére
Te tudod. De hidd el sokat vesztessz ha nem próbálod ki modokkal is. A jelentősebb tartalmi modok, még a Bioware fejlesztők szerint is sokat hozzátesznek a játékhoz. Olyan modderek vannak, akik pl. az elveszett forráskódú Pinnacle Station DLC-t is megcsinálták nulláról, a Bioware legnagyobb meglepetésére és elismerésére...
-
hevepapa
senior tag
válasz
Fitzgerald #2935 üzenetére
Egyetértek! Azzal még kiegészíteném, hogy én azért szeretem modokkal játszani a Legendary Editiont, mert ezekkel még egységesebb és élőbb lehet a Mass Effect trilógia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- Renault, Dacia topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged