- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevepapa
őstag
Ha az Andromedát nem mint Mass Effect játékot kezeled akkor elmegy. Nekem a játék menete nem jött be, de ahogy szokás mondani: kinek a papné...
Az Expanded Galaxy Mod-hoz is kell még egy halom másik mod
Ha felrakod az EGM modot, arra azért készülj fel hogy lesz egy nagy halom angol szöveg benne. Igaz a Miranda modban is. A Mirandában kb 500 sornyi, nagyrésze párbeszéd.
Mivel egyik mod se tetszett igazán, ezért nem csináltam egyikhez sem magyar fordítást.
Ha vége a játéknak ha jól rémlik még mászkálhatsz a hajóban meg talál elmehetsz pár bolygóra, de alapvetően már semmi érdemleges nem történik. Merthogy: vége a játéknak
Még valami: én nem szeretem azokat a modokat amikhez kell még valami másik mod, amihez kell még esetleg egy harmadik mod, amihez kell még egy negyedik is. Főleg azért nem, mert Tipikus eset, hogy sok modot nem frissít rendszeresen a készítője és ha kijön egy community patch, framework (LE3) új verzió, akkor kompatibilitás probléma adódhat.
Volt erre példa egész népszerű modoknál is. Pl. Poly-Romance mod.
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Marathon (2025)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha felrakod az EGM modot, arra azért készülj fel hogy lesz egy nagy halom angol szöveg benne. Igaz a Miranda modban is. A Mirandában kb 500 sornyi, nagyrésze párbeszéd.