- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
alratar
üzenetére
Ma is volt hasonló,újra kellett kezdeni mentéstől.
Küldetés vége felé harcoltam valami bázison,már elfelejtettem mi is volt az.
Lényeg hogy aktiváltam valami szutykot jöttek a rosszarcok és lőttem őket,majd mikor jönne a fő rossz arc küld pár mech kutyust.Na az egyik kutya bebugolt mert lökéshullámmal megkínáltam őket,felrepült a levegőbe és ott ragadt.
Nem lehetett lőni,át lehetett rajta sétálni mint egy szellemen.
Mivel nem halt meg nem jött ki a fő boss így a kijárat is zárva maradt.
Most ott tartok hogy a legénységet elrabolták és lett egy geth csapattárs,az ő küldijét fogom majd tolni.
Ha volna pár jó tanácsotok a játék végére annak örülnék.
Elvileg minden fejlesztést megvettem a hajóra meg a legénységnek,legalább is nem láttam már újta sehol,vagy érdemes még egyszer végig menni?
A bolygókat érdemes mind felfedezni?Mert azonkívül hogy szét szkenneltem pár gazdag bolygót más értelmét nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest