- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Schanyee #4595 üzenetére
hát kipróbáltam ma a médiában az eos m-et. az első fw volt rajta. a képe tetszik, nem gyors az tény.. viszont. 2 dolog érdekelne. ezzel ugyanúgy tudok majd élességet állítani m42-es obikkal mint a pana g1-el? olyat használtam már, és az lv nagyon bejött. és hogy a videó lesz olyan minőségű mint a pana g1-nek? sajna olyan kártyát tudtunk csak beletenni ami elég lassú , úgyhogy a videó teszt végül nem lett meg...
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Schanyee #3574 üzenetére
+1. nálam is lehasznált állapotú van, szét is volt szedve, és rosszul van összerakva, ezért a fókuszgyűrű szorul, mellette van egy 1-2mm-es rés...az egész obi zörög, ráadásul eléggé kopott...sajátomnak viszont én is valamivel drágábbat néztem ki, aminek tokja, sapija is van, és megkímélt állapotú...
-
BEE
addikt
válasz
Schanyee #3131 üzenetére
Ha az a Pancolar jó állapotban van, akkor élességben nehéz megverni
még ennek az árnak a duplájáért is.
Jó háttérmosás, Zeiss színek, viszonylag könnyen lehetett vele élességet állítani,
közgyűrűs makrózáshoz is nagyon bevált.
Nekem egy "aus Jena " felíratos volt, egy Praktica vázzal került hozzám.BEE
-
zolka78
senior tag
válasz
Schanyee #3131 üzenetére
Én mindkét objektívvel rendelkezem és bízvást állítom, van különbség a Pancolar javára. Nem azt mondom, hogy nélkülözhetetlen a Pancolar ha már van egy Pentaconod, de teljesen mást produkál a kettő. Én éppen ezért használom mindkettőt, mikor melyikhez van kedvem. Más tetszik mindegyikben, mármint a végeredményben. Bár nekem a Pancolar az a sima zebracsíkos változat, az nem ér 15-18 ezret. Viszont az MC Pancolarért elkérnek annyit, de annak jobb is a képminősége mint a zebráé. Én egy Canon 500D-n használom.
szerk: POntosítanék, a pentacon jobban mos egy kicsivel.
-
sellerbuyer
őstag
válasz
Schanyee #2987 üzenetére
A Magic Lantern-el nincs ilyen gondod: Focus Peak
-
MC Pite
veterán
válasz
Schanyee #2837 üzenetére
A panával remekül megy a Pentacon. De olyan fasza, hogy sajnálom eladni, át akartam menteni Nikonra.
Élőképpel komponáljanak akiknek szappan van a kezükben, ekkora géppel nem túl jó - isot, zárat, fókuszt állítok miközben kézben kitartom,pff...
Panán teker, élesedik(nagyítva látom), katt - és még az evf-ben látom hogy fasza lett, kész.
Na mindegy, túlélem, de a brutál fényerő mellett brutál mód élvezem használni, csupa fém, nyamm -
copass
veterán
válasz
Schanyee #2730 üzenetére
allphotolenses.com
szép kis adatbázisuk van. -
fattyu
veterán
válasz
Schanyee #2725 üzenetére
adapter, nem jellemző.
oltári drágán esetleg a modern canonokhoz azt hiszem már van.nem fogsz megfizethető gyors szélest kapni. 35mmben már a 2.8 sem számít lassúnak. és az olyasmik mennek 50pénz környékén. létezik 35 1.4 de azt többnyire azért németek követték el és oltári drága. Lásd zeiss leica címszavakat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Canon EF 17-40mm F/4 Fullframe obi
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest