Hirdetés
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Az enyém "csak" 700g
Pár kép: (azt ne kérdezd milyen rekeszen készültek, már tavalyi képek) Mindegyiken biztos volt egy kis kontraszt javítás, nagyon mást nem szoktam.
[link] itt az albumban az elején az összes kép ezzel az obival készült, ennek talán az az érdekessége, hogy akkor használtam először az objektívet és előtte nem is nagyon volt gyakorlatom más manuális objektívvel, ahhoz képest pedig fél óra gyakorlással már elég jól ment a fókuszálás, még madarakat is jól le lehetett kapni.
[link] ez szerintem 3.5-ös rekeszen van, próbálkoztam a háttérben a zöld vonalakat eltűntetni, de igazából nem értek hozzá, lehet azért sem ment.[link] Itt nem válogatok, az elején a szörfös képekkel bezárólag mind azzal készült, a többi már nem. A strandos/szörfösöket leszámítva a többi nekem úgy tűnik eléggé nyitott rekeszen készülhetett, vagy max 5.6-on. Amelyiken a kutya van, azokon jönnek ki jobban a hibái, pl a vízcseppeken (na meg az is, hogy eléggé mellé fókuszáltam).
Ha szeretnél valami tesztet fotózzak szólj, csak mindig van 1-2 nap átfutási idő, mire válaszolni tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- RAM topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest