- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
polcsa
aktív tag
válasz
masterful87 #6786 üzenetére
Elvileg valóban nem lehet gond vele, sőt volt már pont ilyen Fotga adapterem Helioson és azzal nem volt gond, de ez egy másik obi és másik adapter. Sajna most nincs másik m42-es obim se, amin kipróbálhatnám az adaptert, m42-es vázam meg főleg nincs.
jjeahh, leszedtem én is az obi végét, de a tubusban van valami fix konzol, ami miatt úgy láttam, hogy nem lehet másként összerakni. Persze az obi tökéletesen működik.
Így most a kör bezárult. Kíváncsian várok egy másik Fotga adaptert, mert mégis csak made in China, szal bármi elképzelhető...
-
jjeahh
nagyúr
válasz
masterful87 #6786 üzenetére
annyit tudok, hogy ha pl. a heliost szétszeded, könnyen össze lehet úgy is rakni, hogy a feliratok oldalra vagy alulra kerüljenek, az enyém is ilyen... szal lehet az is, hogy az obi szét volt szedve, aztán rosszul volt összerakva. A képminőségbe, mechanikába nem zavar bele, szal én lusta voltam csak ezért az enyémet újra szétszedni, inkább egyik adapteremet igazítottam hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 10
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- Formula-1
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest