Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jmakk
őstag
válasz
MrChris
üzenetére
Canon FD 135mm f2.8. Nem az én tesztképeim, de most nekem is van épp ilyen obim. Tényleg jó.
-
voriae
tag
válasz
MrChris
üzenetére
És azt is tegyük hozzá, hogy 1,4-en iszonyú vékony a tartomány, ahol éles, következésképp baromi nehéz jól behúzni a fókuszt. Nekem emiatt most több képem rossz, mint az obi 1,4-es teljesítménye miatt, pedig vagy 1500 kép óta direkt 1,4-en használok egy Takumart. Persze az is igaz, hogy az én toleranciám sokkal nagyobb, mint a baromi élesszemű MrChris-é

Pl. a Pana GX80 EVF-je egy rakás sz@r, én meg most ezt használom. Maga a kereső optikája ismert, hogy nem nagy szám, de az elhelyezkedése miatt is hamar beszűrődik a szembefény, akkor meg szem legyen a talpán, ami meglátja a tökéletes élességet.
Ezt most csak azért írom, hogy ne csak az objektívre fogjuk, ha lágy-ótvar, számít még pár fontos dolog. (szerk.: természetesen nem vitatkozva az 1-2 egységnyi rekeszelés üdvös hatásával!) -
Mega Bass
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest