Hirdetés
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
inf3rno
üzenetére
Közben betettem a meghajtót fstabba, szépen mountolja indításkor.
Ha valakinek ugyanez kellene:
sudo blkid
-> /dev/nvme0n1p1: LABEL="hynix" UUID="{az-azonosito}" UUID_SUB="..." BLOCK_SIZE="4096" TYPE="btrfs" PARTUUID="..."
/etc/fstab
UUID={az-azonosito} /run/media/{user}/hynix/ btrfs defaults,noatime 0 0Nézegettem a mount options-t btrfs-hez, de úgy találtam, hogy nem kell semmi extra, mert jók az alapbeállításai többnyire, a tömörítés, vagy hogy max sebességgel működjön nekem most nem fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Humble szökevények 500-1500Ft
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs