- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddig Ubuntu alapú disztrókat használtam, de gondoltam adok egy esélyt a Manjaronak.
Feltettem a KDE verziót.
Különösen tetszett, hogy a telepítő képes multi bootban is titkosított partícióra települni. Ez Ubuntu alapú disztróknál manuális rásegítést igényel.Engedélyeztem az AURt, majd fel akartam tenni néhány programot. Viber, Chromium, stb, viszont egyiknek sem tett ikont a menübe.
Terminálból indul a Viber, de úgy nem az igazi a felhasználói élmény, ha mindent be kell írni a terminálba.
A másik meglepetésem az volt, hogy rengeteg csomagot telepítés közben fordít C++ból. Ez rengeteg ideig tart.
Van rá mód, hogy előre fordított csomagokat telepítsen a rendszer? Nem ideális, hogy egy program telepítése hosszú-hosszú perceket vesz igénybe. Itt most csak egyszerű programokról van szó mint Chromium, Keepassxc. A Vibert azt egy binárisként feltelepítette, nem fordította, mivel az zárt forrású.Mit csinálok rosszul?
Vagy ez ilyen, hogy sokáig tart, és utána kézzel kell ikont faragnom?Köszönöm az útbaigazítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest