Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laciesvera
újonc
válasz
laciesvera #7504 üzenetére
Sajnos én sem tudom, most hallok róla először, ha eszedbe jutna légyszi küld el a linkjét.
Előre is köszönöm: lacivera1153
Kellemes húsvéti ünnepeket! -
válasz
laciesvera #7504 üzenetére
Lehet inkább be kéne tenni arra az megosztó oldalra, ahol mindenki bele tud szerkeszteni, lehet ott pitty putty meglenne...már nem is tudom mi a neve.
-
válasz
laciesvera #7502 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fotók, videók mobillal
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest