- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz szunyi777 #7136 üzenetére
Eddig mi volt az apk-val?
ez a build, lévén élő rendelésem van több is, elkezdett értesítéseket küldözgetni, hogy pl "item shipping"..
Nem mintha bánnám, sőt!De talán tavasszal volt ilyen időszak, és akkor nem üzengetett nekem
Mégegyszer Köszi, nagyon örülök neki, a trackchecker.apk-t akkor ki is hagyhatom.
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Köszönöm én is!
Mimdjárt telepitem is!"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz bwin.party #7093 üzenetére
Nem használom, de most, hogy felhívtad rá a figyelmem...
Kár, hogy én nem tudom magyarrá varázsolni magamnak!"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
-
zho-lee
addikt
Nem semmi... nagyok vagytok
De én csak példának írtam, hogy gondoltam rá, de feleslegesnek tartom.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz Meggyi001 #6772 üzenetére
Áhhh.. google térkép!
Küzdöttem vele nem keveset, mire kiderült, hogy offline térképet nem lehet letölteni Magyarországon, de pl Ausztriában már támogatja.. fasiszta egy cég a google, az tuti.Azóta olyan offline navit használok, ami működik, nincs vele gondom, offline, de ennél többet nem mondok róla..
-
zho-lee
addikt
válasz Meggyi001 #6286 üzenetére
Remélem, a kezdeti kapkodás után össze szedik magukat a guglinál, és csinálnak javítást hozzá..
pl az alkalmazásoknál CSAK egyesével lehet az apk-at kilőni (oldalra kihuzogatni)..
Áhhh... hol van ez a custom rom bőséges szolgáltatásaihoz képest..Ja, még valami, art alatt az xposed nem működik, elvileg a navik mennek - a visszajelzések alapján.
Úgy gondolom, kár volt éjjel 1-ig fenn lenni
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz Meggyi001 #6284 üzenetére
Pfúj, mintha nyomtam volna screenshotokat..
Nekem már ez dörög a Nexuson, csak ART - semmi dalvik, és nem lehet rootolni
Baromi gyors, sima, és szép (talán valakinek tetszik )
Mivel root híján az a pici adat sem tehető vissza, ami kéne nekem, hááát, nem is tudom, szerintem megy a levesbe.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Üdv srácok!
Azt szeretném kérdezni, hogy gyorsba tudtok-e segíteni nekem.
Valamiért az adaway HU elkezdett ökörködni nekem.
Nem akarja a jót az istennek sem -illetve ami a feladataAdfree, és minminsecure (xposed modul) megpróbálva, de az a bajom, hogy tökre nem értem mit akarnak.
Tudtok az adaway-hoz hasonlót, ami tenné a dolgát, de ha velem beszél ne pislogjak, mint hal a szatyorban?Nagyon köszönöm a segítséget, és elnézést, hogy nincs időm áttúrni az illetékes helyeket.
Nagy a család, és a nagyja elég kicsi, a délután meg elment már az említettekkel..Nagyon mégegyszer!
ehhez gratula, és azt szeretném kérdezni, hogy az ezzel rokon TASKER.apk fordítása magyarra, az ugye ütközne a fórum szabályaival?
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz zsoltzsolt #5973 üzenetére
Már csak egy kérdés akkor idő híján: tasker, vagy a llama van magyarul is?
-
zho-lee
addikt
válasz zsoltzsolt #5967 üzenetére
Akkor nem tud olyasmiket, mint a tasker?
Megtaláltam, ahelyett ajánlotta valaki, mert egyszerűbb..
Pl adott helyen/időben wifit kapcsol, navi indításnál bekapcsolja a helymeghatározást... ilyenekre gondoltam.szerk: #5970 nagyok vagytok!!
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz zsoltzsolt #5962 üzenetére
Az ifttt, az ami olyasmi, mint a tasker?
(automatizáló)"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz Meggyi001 #5892 üzenetére
De jó..
Kerestem ilyesmit, de angol tudás nélkül a mélyebb beállítások... kifognak rajtam.
Nagyon köszönöm, hogy a mai délelőttöd ezzel töltöttedNekem szobafestéssel telt, még vannak zugok a lakásban
-
-
zho-lee
addikt
Ahogy kivettem Meggyi001 írásából, telepítette, és az aviate új verziójával nem kellett végigjátszani a kód beírását.
Most látom az aláírásod, bocs, ha ezzel zavarlak, de Nrg néven akkukat, és memkarikat árultál?
Mert akkor volt biznisz, és utólag is:
Meg örülök, hogy látlak."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz Keeperv85 #5807 üzenetére
Igen, persze az..
Képszerkesztéssel nincs bajom, csak a cseréjével.
De...
Jól gondolom, te többet tudsz erről tőlemHTC-n is egy hét volt, ami átkonvertálta, és flashelte talán a 620-ik pc-s alkalmazás.
A Samsunggal más a helyzet, kép betallóz (bármilyen kiterjesztés), katt a konvertre, katt a flash-ra.
Nem lenne baj, csak ha látná a készüléket..Nem driver probléma azok rendben..
Tudsz segíteni esetleg priviben is, hogy lesz initlogo.rle az xy.png-ből?
Annyira agyonbonyolult a Samsung..
Vagy más módszer van, ami könnyebb?(#5808) szunyi777 :
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz zho-lee #5805 üzenetére
Még valami eszembe jutott, az otthoni pc-m.
Win7, elég ennyi..?
Szinte mindenért vért kell rajta izzadnom, most egy egyszerű alkalmazással küzdök, rajta kívűl bármi látja a telefont.
Sejtheted, ez a splash image cseréhez szükséges progi.
Remélem, a multi apk tool elindul rajta.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
-
zho-lee
addikt
válasz Meggyi001 #5779 üzenetére
Lehet tulajdon jogokat állítani, azaz vissza állítani (a gyárira-és akkor mehet más g-s account)
Legalább is én így gondolom. De azért lehet elírás, mert napszaktól, és naptól függően gyári visszát csinálni enyhén szólva macera lenne.
Viszont, ha az ember meg akarja ismerni a készüléket, arra jó.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz zsoltzsolt #5427 üzenetére
+1..
nem települ."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz Keeperv85 #5023 üzenetére
Köszönöm, tetszetős darab, illetve az előző telefonomon szinte csak ez volt (defy).
Van egy jelenteni valóm is, Az óránál, illetve a zárképernyőn van egy kis nyelvi anomália.
Ennek ellenére én ezt használom, és tetszik."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Üdv!
Találtam egy figyelemre méltó alkotást, szerintem sokaknak fog még tetszeni.
Ez az [UC Browser].
Nagyon szuper, egyenlőre nincs agyonfejlesztve, mint egyes böngészők..
Csak egy baja van:Meg tudnátok ezt nézni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest