- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
válasz hodostamas #351 üzenetére
Így jó lesz, csak meg kell szokni.
Illetve fel kell vinni az összeset.
Gondolom mindenkinek a saját logoutos linkje, illetve honlapos linkje legyen kint ne a direkt letöltés, de ez már a szerkesztő kiváltsága.+36702778032
-
hodostamas
addikt
hogy legyen, bárki szerkeszthesse, vagy csak fordítók?
persze, de majd mindenki felviszi a cuccait, és így nem kell egy embernek csinálni mindent.
linket meg azt raknak be amit akarnak[ Szerkesztve ]
-
ZoziHome
csendes tag
válasz hodostamas #353 üzenetére
Szerintem csak a fordítók módosíthassák
-
ZoziHome
csendes tag
Elkezdtem a Skype Advanced Settings menü magyarítását. Sajnos nincs stringelve, így kicsit bonyolultabb, de estére elkészül.
-
hodostamas
addikt
Akkor viszont privibe küldjék el a fordítok a mail címüket és akkor felveszem őket, aztán tiltom a bárki általi szerkesztést.
ja és akkor ne a letöltési linket rakjátok be, hanem ha van hozzá vmi leírás, screenshot, akkor azt a linket
illetve: Ha valamit kinéztétek, írjátok be azt is, meg mellé hogy hol áll %-ban. és akkor ezzel le is foglaljátok. meg így akkor lehet update-lni ha hosszabb a progi hogy hogy haladsz vele.
[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
Közben kész a Digitally Imported is. Elektronikus zene kedvelőinek kötelező app
-
-
RootRulez
félisten
Ejnye-bejnye, látom zajlanak az események.
═════════════════════════════════════════
-
addikt
válasz hodostamas #357 üzenetére
Cső!
Nem tudom, hogy milyen oldalra tetted fel a alkalmazást, gondolom regisztrálni kellene erre a Multiupolad nevű letöltő oldalra. Így tiszta cikki 2,5 MB 4-5 percre saccolta a gépem, meg sem vártam, mert mindenféle reklámmal bombáznak, ami nincs az ínyemre.
Végy RootRulez (PH! nagyúr)-ról példát, az ő módszerre sokkal korrektebb.
Amúgy meg gratulálok, hogy sikerült lefordítani!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
hodostamas
addikt
Lehet hogy felrakom őket valahova. Csak azért szeretem a multit, mert az feltolja x+1 helyre egyszerre
Azok akik fordítanak, ha van idejük és még nincsenek fent a gyűjtőben, szerkesszék ezt a google doc-ot
Meg küldjenek PÜ-t mert lassan lezárom majd, és csak azok tudják szerkeszteni akik jelzik.
[ Szerkesztve ]
-
porse
őstag
stefi68
Egy Go Weather-t esetleg nem áll szándékodban lefordítani?... szerintem.
-
ntomi0730
senior tag
Sziasztok!
Egy nagy kérésem lenne!!!!! Esetleg valakinek nem lenne kedve magyarítani a CallTrack nevű programot? Szerintem nagyon jó kis progi. Előre is köszönöm, ha valaki rászánná magát
-
Lasy
veterán
Agile_lock 1.1
Ez egy egyszerű billentyű zár a SENSE3 bill zára, de mostantól mindenkinek elérhető a MArket jovoltából Agile lock névvel. jelen esetben még csak az 1.1-es verzió van elérhetőben, de folyamatosan frissítve lesz ha minden igaz.+36702778032
-
ntomi0730
senior tag
válasz hodostamas #365 üzenetére
Te egy ÚR vagy!!!!
-
gatto_
senior tag
Szuper kis program, de mindenkinél úgy működik, hogy a kint lévő 4 ikon közül az első három simán egy klikkre elindítja a programot, magyarán nem kell belehúzni a körbe, és akkor is megy? Érdekes hogy a negyedik, a fényképezős meg nem.. Plusz a gyári zenelejátszóval nem próbáltam, de az általam használt PlayerPro lejátszó locksreen widgetét felülírja. A beépített zenekezelő ikonokat kiteszi ugyan, de hiába nyomkodom, nem csinál semmit.
[ Szerkesztve ]
-
ntomi0730
senior tag
Erről mi a véleményetek?
http://android.rook.hu/2010/09/11/3g-watchdog-van-aki-figyel-helyetted-is/ -
Lasy
veterán
-
hodostamas
addikt
ntomi0730 kérésére, elkészült a CallTrack is.
és akkor ez már normális letöltési hellyel
-
gatto_
senior tag
válasz canniball #377 üzenetére
Simán lehetne, csak warezolni nem szabad. Ha a fejlesztővel egyeztetve van, és beteszi a hivatalos programba ami elérhető a marketen, akkor miért ne? Az ingyenes watchdog pl. ilyen. Ha magyar lenne a pro simán megvenném, aminek gondolom a fejlesztő is örülne. Mint ahogy a napokban ide felkerült Pocket/zseb nevű progit is megvettem, kipróbálás után. Ne ugráljon már annyi reklám a pofámba.
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
"Ne ugráljon már annyi reklám a pofámba. "
AdFree Androidhttps://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
ntomi0730
senior tag
válasz hodostamas #379 üzenetére
Köszönöm, mindjárt le is töltöm!
-
ntomi0730
senior tag
válasz hodostamas #379 üzenetére
Letöltöttem szuper! Köszönöm
-
addikt
"Szuper kis program, de mindenkinél úgy működik, hogy a kint lévő 4 ikon közül az első három simán egy klikkre elindítja a programot, magyarán nem kell belehúzni a körbe, és akkor is megy? Érdekes hogy a negyedik, a fényképezős meg nem."
Milyen típusú készüléken próbáltad, nekem a SE X8-on tökéletes működik?
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
-
nonames
tag
Sziasztok! aMiket készítetek fordítások azoknak van valahol gyűjtőhelye
-
gatto_
senior tag
válasz Tarantula33 #390 üzenetére
Ja, de abban ezek nincsenek benne.
-
hodostamas
addikt
de az pl már rég frissült, nincsenek benne az újak.. Lasy-vel azért találtuk ki ezt a google doc-osat, hogy a fordítok be tudják írni éppen mi készült el, vagy mit csináltak, így mindig napra kész
Amúgy is x fórumon van közzétéve mindig, és mehetne is ugyan úgy tovább, csak mindenhol fel kell tüntetni ezt a listát.[ Szerkesztve ]
-
gatto_
senior tag
Elkezdtem a Skype Advanced Settings menü magyarítását. Sajnos nincs stringelve, így kicsit bonyolultabb, de estére elkészül.
Szia! Ez végül meglett?
-
stefi68
addikt
Szóba jöhet a GO Weather fordítása...., egy gondom van vele miután feltettem, hogy a bánatba lehet előcsalni a Beállítások (Settings) menüt.
Akár a widgetre tapizok, akár az alkalmazások között indítom el, bejön az animált időkép ablak ahol a heti előrejelzés is van, ott hiába nyomkodom a Menü gombot nem történik semmi
Úgy meg nehéz fordítani, hogy nem látom hogy néz ki az eredeti és azt sem milyen lesz a fordítás.
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
hodostamas
addikt
Kész az Adfree is.
Illetve a gyűjtőhelyen minden program linkesítve, köszönet Lasy-nek Aki újat készít, majd legyen kedves jelezni ott
Ezen a linken meg szerkesztő nélkül, csak html-ként jelenik meg, ha épp nem szerkeszteni kell akkor szebb
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest