Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lauda

titán

válasz T.Peter #688 üzenetére

Igen ez lehet, izgi amugy, hogy korozott maradsz es a gyalogos rendor sokszor nem is foglalkozik veled, viszont az autos jarorok azonnal kiszurnak es lonek mint a gep. :DD

Jo lesz amugy, tetszik nagyon a hangulat, a kocsik hangja es vezethetosege es a gk vezetok reakcioja a gyalogosra. Ha megalsz a savjaban akkor lelassit elotted, ha elefutsz, akkor pedig elrantja a kormanyt es fekez, nehogy elusson. Az is bejon, hogy ha megalsz a kocsival, akkor dudalnak, viszont ha kiszalsz akkor mar kikerulik, a gta-ban ha otthagytad ugyanugy nyoszorogtek mogotte es nem mentek sehova. A varosi hangulat jol atjon, ezek a banthatatlan figurak zavarnak kicsit. Ami nekem hianyzik meg a jatekbol, a normalis fu, ez a mufu gusztustalan. A grafika egyebkent brutalis, a varos es belul az epuletben, a fust, a fenyek, ez igen, igy kell ennek kinezni! :K A kocsikat nem tudom se megutni, se megrugni, csak akkor tori be az ablakot, ha elkotod a vasat. Remelem ezek maskepp lesznek a veglegesben. ;] :P

Keszitettem everest logot, tobb oran at futott a jatek alatt, nezzetek milyen szepen hasznalja a hardvert, a cpu-t es a 2 vga-t is. Core i7 920 es 2 db GTX480 SLI off, dedicate physx a 2. gpu-ra, minden kimaxolva a video beallitasoknal:

:)

Dyno Nekem a motorosok is hianyoznak. :D

Bale_E Ok, ugy legyen! :C

Új hozzászólás Aktív témák