Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Elofordulhat, hogy a vegleges gameban mar lehet a kocsibol loni, de szerintem nem igy lesz. Tobbi negativum, amivel talalkoztam, hogy nem lehet uszni, ezt mar irtatok sokan, viszont van megegy, amit eddig nem olvastam, hogy a szamodra kozombos egyenekkel nem tudsz semmifele kontaktusba kerulni. Bemesz egy kertbe, ahol beszelgetnek egy asztalnal es se nem tudod megutni, fellokni egyiket sem, mintha ott se lennenek.
Masik ami szamomra eleg nagy hiba, nem tudok felmenni a vasutra, zart ajtok vannak mindenhol. Gta4-ben napokat toltottem vonatozassal, barhol fel lehetett szallni es barhol le, itt meg csak zart ajtok fogadnak.Egyelore ennyi a fikazasbol, van eleg sok pozitivum, amit osszeszedtem, legkozelebb megirom azokat is.

Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Masik ami szamomra eleg nagy hiba, nem tudok felmenni a vasutra, zart ajtok vannak mindenhol. Gta4-ben napokat toltottem vonatozassal, barhol fel lehetett szallni es barhol le, itt meg csak zart ajtok fogadnak.