Új hozzászólás Aktív témák

• T.Peter
    őstag

"izgi amugy, hogy korozott maradsz es a gyalogos rendor sokszor nem is foglalkozik veled, viszont az autos jarorok azonnal kiszurnak es lonek mint a gep. :DD"
    Nagyon remélem, hogy ez csak a demóban van így, és a teljesben már ki van javítva.

Nekem a fű tetszik, szerintem egész valósághű. Viszont a gépi vezetőkkel szokott bajom lenni. Amikor megállok, belém jönnek hátulról. Kanyarodásnál nem érdekli, hogy kanyarodok, ő oldalról belém száll. Ha éppenséggel pont kifarolok az egyik kanyarban, mert jobban nyomtam, mint kellett volna, akkor nem várja meg, míg megfogom a kocsit, hanem ő nyomja tovább, mert a halaszthatatlan dolga miatt siet, és nem bír várni. Így megint az lesz belőle, hogy belém jön. Az is állandóan előfordul, hogy hogyha szembe jövök vele, akkor a kocsit nem a padka felé rántja el, hanem a felezővonal felé. Mivel én megyek a rossz sávba, és tőlem várható, hogy a felezővonal felé rántom, ezért neki a padka felé kéne, de mégsem így tesz. Nagyon reménykedem, hogy a véglegesben más lesz a vezetők hozzáállása. :)

(#698) Lauda: Szerintem nem kivették, hanem nem tették bele. Amúgy van kocsimosó a benzinkutaknál. :D

Új hozzászólás Aktív témák