- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecske13
tag
Az ötleteid alapján módosítottam kicsit a makrókon.
Mivel ezek mással is foglalkoznak, csak az érdekes részt teszem ide.Ez a felolvasás
Ez pedig a növekvő időköz
A stopper nullázásakor vissza kell állítani az idő változót alapra (nálam 180 mp).
Pár hónapja voltak ötletek a fejlesztéssel kapcsolatban. Arról lehet tudni valamit?
-
kartalhu
tag
-
-
retesz147
addikt
Köszi!
Ha jól emlékszem, újra csináltam a makrókat és akkor sem ment.
Próbáltam ugye a gyári android 8.1-el, meg főzött ROM-mal is, azt hiszem AEX-el, de akkoriban egyiken sem ment.
Azóta semmit nem frissítettem, mert ez így most jó, de viszket a tenyerem egy MI A2, vagy Poco F1 után.
Valszeg írok majd a fórumokba, hátha valaki kipróbálja nekem. -
tomy86
addikt
Köszönöm (erre azért illett volna rájönnöm)
Viszont akkor valami mást csinálok rosszul, mert nem működik. Van egy "autóversenyek" naptáram. Ebbe felvettem egy "supercars" eseményt.
Eseménynél megadtam az "autóversenyek" naptár esemény kezdetét és végét.
Műveletnek háttérkép beállítását. Ehhez a művelethez adtam feltételként, hogy van esemény az "autóversenyek" naptárban. Ha itt a naptár opciók testreszabásánál nem adok meg mást, akkor működik a makró. De ha a feltételnél az esemény részleteihez beírom, hogy "supercars", akkor semmi nem történik. -
"érdekesség az almaszósz, ami elsőre nem egyértelmű, lehet hogy az MD nem is így kezeli. Meg kell nézni..."
Annyi kiegészítés maradt ki, nem mindegy, hogy a helyettesítő karakter a szó elején, végén vagy a közepén helyezkedik-e el. Ha a szó elején helyezkedik el, akkor a balra lévő karaktereket helyettesíti, amennyiben a szó végén, akkor a jobbra lévőket. Középen pedig az előtte és mögötte levők közötti karaktereket.
-
Oldman2
Topikgazda
Megnéztem, úgy is működik.
Én másképp állnék neki az egésznek.
Azt ugyan még nem értem, hogy az Időszakok miért kellenek, én ezek nélkül logikailag így álltam neki:
Legyek otthon és legyen egy Bejegyzés a naptárban (feltételek).
Ha egész napos az esemény, mikor legyen Értesítés?
Ha konkrét időpontra szól, akkor mi legyen ha épp nem vagyok otthon?
Mcrazy már megírta, hogy ha reggel és este is akarsz értesítést, akkor 2 Időszak is kell.Elsőként maradjunk az egész napos Google Naptár eseménynél ezekkel az adatokkal:
Név: Óradiktálás
Időpont a mai nap
Egész napos eseményMacroDroid makró:
Esemény:
1. Dátum/Időpont (08:00 minden nap)
2. Dátum/Időpont (18:00 minden nap)Művelet:
Értesítés
RezgésFeltétel: (AND)
Naptárbejegyzés (Cím: Óradiktálás)
WiFi csatlakozva (Otthoni WiFi SSID kiválasztva)Just works...
-
Somatom
veterán
Ha már itt tartunk... Csináltam egy Robotparancsot. Egy külső alkalmazás broadcast -jára lejátszatnék vmi figyelmeztető hangot az érresítési, vagy a telócsöngési hangsávon. Találtam egy szimpatikusat, de végtelenített. Tesztelésképpen rányomtam Robotban a manuális végrehajtásra, és soha többet nem tudtam leállítani. Rebootolnom kellett a telót, hogy elnémuljon. Macrodroidban van vmi lehetőség egy végtelenített csengő, vagy értesítési hang megállítására?
-
tomy86
addikt
Hibátlanul működik az ötleted. A vágólap felolvasás művelet után betettem egy új műveletet, hogy a telefon lefordítása esetén olvasson fel egy "szóközt". Meg is áll a vágólapon levő szöveg felolvasása, ahogy szerettem volna. Majdnem egy napig túrtam a netet a megoldásért, mire itt rákérdeztem. Úgyhogy még egyszer köszönöm.
-
fdisk
őstag
Ez nekem így egy kicsit kínai. 😁
Megpróbálom pontosabban leírni, mit szeretnék.
Van egy alkalmazás (pl. messenger) ami, ha üzenet jön, ugyanakkora hangerővel szól, mint mondjuk egy email ,fb,stb.. értesítés.
Ezt szeretném egyedire szabni.
Hogy a messenger halkabban szóljon ha jön egy üzenet, mint mondjuk az emailé. -
PistiSan
addikt
Ezek a honosítások hogy működnek, mert én találtam egyéb szöveget is ami még angolul jelenik meg.
Ha jól olvastam korábban, akkor te mindig csinálod a fordítást, és egy egy új MacroDroid verzióban ezek meg jelennek automatikusan?Tehát lehet hogy te már ezt is lefordítottad, csak még nem jött ki új verzió azóta, és azért van angolul nálam?
-
Oldman2
Topikgazda
Rákérdeztem erre ma Jamie-nél, válasza alapján ezzel gond lesz, ui. a Shell Scriptek ún. aszinkron módban indulnak, mely esetben nincsen semmiféle ráhatás azok pontos befejeződésének detektálására (e téma egyike a kellően problémás területeknek számára).
Azonban azt szerintem érdemes lenne feszegetni, hogy ezeknek a szkripteknek a "visszatérési értéke" kerüljön bele egy "belső, rendszer" változóba. Jó lenne tudni a háttérben ténylegesen lezajló folyamatokat, de ez már úgy vélem kőkemény Android programozás lenne.
Amit meg kellene majd nézni, hogy a Tasker hogyan kezeli a Shell szkripteket és hogy az MD belső fájlkezelő parancsai esetében van-e várakozási lehetőség azok befejeződésére!?
Utóbbit közben megnéztem, Copy és Move esetén sajnos jelenleg nincs ilyen!
-
bogil99
aktív tag
Azt honnan látom?
Az if feltételnél egyszer a fejlécet átáítottam "or"-ra akkor aktiválódott és még amikor ki kellett volna jönnie a szundiból akkor sem tette. Akkor visszaállítottam "and"-re az if fejlécét és csak az időpontok között hagytam meg az "or"-kapcsolatot, de auóta ha így állítom ha úgy nem működik.Mcrazy:
Be van minden engedély állítva, nem találom azt ami előre vinne. -
retesz147
addikt
Helyesbítek!!!
Első körben úgy gondoltam, hogy a Helper lesz a ludas.
Aztán azt száműztem, csak az MD volt fent és úgy is merült a teló. Szóval nem a Helper pörgette, hanem maga az alapprogram, de csak akkor, amikor ahhoz a wifihez vagyok csatlakozva, amire a megfigyelő makrót csináltam.A Helperrel a végén már csak annyi "bajom" volt, hogy az MD mindig kérte, hogy telepítsem és mindig jött róla az értesítés.
-
-
retesz147
addikt
Bocsánat, lehet én nem voltam érthető.
Igen, a Helpert hiányolja és ugye ilyenkor küld egy értesítést, ami pittyen+ rezeg az okosóraViszont, így, hogy most nincs fent a Helper, és mégis szívja a procit, így nem a Helperrel van a gond.
Azért maradhat ennyit ébren a teló, mert a Helper figyelteti a dolgokat (főleg wifit), ha kikapcsolom a wifit, máris megnő a a deep sleep.
Hétvégén is volt wifi, csak nem olyan, amire van írva makro. -
retesz147
addikt
Rendben.
Hétvégén vidéken voltam és a MD-nek nem igazán volt dolga (utolsó kép). Viszont ma reggeltől ismét teszi a dolgát és ez sajnos meglátszik mint merülésben, mint processzor pörgésben.
Még tesztelem, de ha így marad, sajnos nem tudok vele mit tenni, mert kb felére csökken az akksi üzemidőm.Másnál nem rosszabb drasztikusan az üzemidő?
-
retesz147
addikt
Köszi!
Aham, igen, ezért mondom, hogy nálam folyamatosan kéri, mert a makróim 90% változtat hangerőt, de ettől függetlenül lefutnak ugyan úgy, csak idegesítő az értesítési sávban a figyelmeztetés (ez nem eltüntethető? gondolom nem).Utóbbi pár napban nem volt időm tesztelni, csak annyit, hogy nincs fent a Helper. Visszatérek rendes kerésk vágásba, tesztelgetem ezt a proci beakadást.
Van egy sanda gyanúm, amit laikusként nem tudok hova tenni.
Ugye panaszkodtam, hogy az proci beakad és pörög.
Na eddig úgy nézem, hogy csak a céges wifin akad be, ilyen lehetséges?
Hazain és hétvégén a hotel wifijén nem akadt be. (ez egyébként lehet, hogy Macrodroid független lesz, mert mióta megvan a teló, nem sokat voltam bent irodában, de jobban visszagondolva, amikor bent voltam mindig nagyon merült a teló.)
Ilyen lehet, hogy egy bizonyos hálózatot nem szeret? -
Somatom
veterán
Persze! Bemutatom egy felhasználási példával, mert sztem ez perfektül van megoldva a Robotban és egyúttal ez egy kérdés is, hogy hogyan kell(ene) ilyesmit megcsinálni Macrodroidban. Szóval, a példában egy megjelenő notibár üzenetre reagálok. Láthatóak a kimenő változói.
Ezek közül kiválasztottam a "text" változót. Azt szeretném, hogy ha a változó értéke "blablabla", akkor mondja ki a szövegfelolvasó.
A TTS műveletnél a "text" változó értékét adom meg. A feltétel pedig úgy áll össze, hogy "egyenlőség operátor", változó értéke = konstansok-> szöveg -> blablabla.
A Robotban az ilyen műveletekhez 34 féle operátor közül lehet választani. Érdemes lenne végignézned, hogy lásd, milyen lehetőségek állnak rendelkezésre. Az ilyen dolgokkal szoktam bénázni a Macrodroidban, mert hozzá vagyok szokva a Robot logikájához és vadul keresem az egyenlőség operátort, amiben egyik oldalon megadnám a változó értékét, a másikon meg a mintaszöveget. Ha a kettő egyezik az eseménynél, akkor teljesül a művelet feltétele.
-
"A gond ott van, nem igazán tudjuk, hogy melyik mikor (vagy épp miért nem) kap értéket..."
Azt már tudjuk, hogy vannak olyan események, amelyek változói un. - on the fly - vagyis lebegő változók. Ezek csak akkor kapnak értéket és csak addig az ideig, ameddig az esemény kiváltódik. Ilyenek pld: a Hívás, Sms, Értesítések változói.
-
nubiai
tag
- Én szeretnék a legutolsó kimenő hívás telefonszámát és a legutolsó kimenő híváshoz tartozó nevet (ha benne van a telefonkönyvben) tartalmazó beépített váltózókat. Ha netalán már lenne, kérem valaki mondja meg a nevüket.
Jut eszembe. Mostanság, ahogy kerestem a kimenő hívás változóját, már a legutolsó bejövő hívás változóját sem találtam a listában. Egy korábbi makróból, amiben már használtam őket kellett kimásolnom. Léteznek, működnek, csak nincsenek a listában, ahonnan elvileg ki lehetne őket választani. Ez azt a további kérdést is felveti, hogy milyen egyéb rejtett változók lehetnek még, amiket lehetne használni, de nem látom őket? Ti látjátok ezeket váltózókat: [call_name], [call_number]?
- Továbbra is szeretnék bluetooth headset minden egyes gombjára külön-külön reagáló triggert, ha megvalósítható. -
retesz147
addikt
Mint bármi a mai világban....
Nem tudom. CPU Spy Plus
Tudtok ajánlani hasonlót, ami fix, hogy jó erre a célra?Korábban is használtam, GSam is mutatja, amit a CPU is, hogy amikor pörög a proci nagy a fogyasztása, igaz Kernelre jelöli.
Míg nem volt MacroDroid, nem volt ilyen problémám, mióta feltettem, azóta merül mint a titanic
Maradjunk annyiban, még tesztelem. Mai nap alapján ez a ludas. Még 2-3 napig tesztelem, egyik nap fent lesz, másik nap nem, azt kiderül.
Csak érdeklődtem, hogy mire is van az a Helper pontosan, elhagyható-e?
Félreértés ne essék, nem vádolom a progit, mert tökre tetszik és örülnék, ha frankón működne! Nem rosszindulatból írtam, csak érdeklődtem, mert kereső alapján nem találtam róla semmit. -
retesz147
addikt
Nekem se jelenik meg.
De igazából semmi olyan nem jelenik meg ami zabálná, de a CPU Spy alapján valami 652MHz-n tartja a telót, ami eddig nem volt.
Egész nap nem csináltam mást, csak s szedtem le a progikat....Úgy tűnik, amikor ezt leszedtem, akkor szűnt meg a jelenség.
Még holnap tesztelem, azt kiderül. -
PistiSan
addikt
Beállítások/Események Testreszabása/Készülék rázása/Működés kikapcsolt képernyővel
Ezt a beállítást szívesen vezérelném egy művelettel, mert 90%-ban nincs szükségem arra, hogy kikapcsolt kijelzővel is működjön ez a dolog, viszont 2-3 naponta 1-1 órára jól jönne. (kikapcsolt képernyővel rohadt sokat fogyaszt ez a funkció)
Szerintem akár az összes ilyen beállítási lehetőséget bele lehetne rakni, de nekem ez az 1 nagyon hiányzik. -
retesz147
addikt
Köszi!
Holnap teszt következik.
Huh, még nagyon ismerkedős a fázis, de jó lesz ez!
Bár, mintha nagyon ébren tartaná a telót.
Ma közel azonos %-ot volt deep sleep és 600-as procipörgetés (46-40%, ami 6-7 óra), amiből kijelző csak 2,5 órát volt bekapcsolva. Ez az arány máskor 20-70% a d.s. javára.
Meglátjuk. -
PistiSan
addikt
Nincs mit, örülök hogy tisztáztuk a dolgot, még így magyar nyelven sem volt egyszerű el magyarázni a mondandómat, a fejlesztőnek angolul még ennyire sem tudtam, pedig örülnék neki ha ezt javítaná, mert nekem a státuszbáron egy kettőskereszt jelzi ha valamilyen app root jogot használ, és kicsit már idegesít hogy mindig ott van, de nyilván nem fogom újra indítgatni a telefont minden makró módosítás után.
-
PistiSan
addikt
Hidd el hogy ez egy hiba, a figyelés nem igényel "állandó" root jogosultságot, ha igényelne akkor nem is működne olyan telefonon amin nincs root jogosultság.
A root jogosultságot csak egy bizonyos root jogot igénylő feladat ellátásához szükséges ideig kell hogy megkapja akármelyik app.
Jó pár program verzióval ezelőtt még az MD is így működött.
Illetve mint írtam korábban is, ha újraindítom a telefont, akkor nincs ott hogy az MD folyamatosan root jogot használna, ha egy egy makró lefut időzítetten amihez root jog kell, akkor szépen meg jelenik a listán, hogy pl 2 órája használta a root jogot, de ha rá megyek egy makró módosítására, akkor root jogot kap, és újraindításig meg tartja azt.
Ez már magában szerintem pont elég ellentmondásos. -
Somatom
veterán
Sztem nincs ebben ellentmondás. Jeleztem, hogy nem látok benne rációt, de attól még szívesen segítek. A KWGT kivételével, a többi, általam javasolt alkalmazást ismerem, használtam.
Mcrazy:
Macrodroid -dal még nem próbáltam, de az alap tök egyszerű.
Telepítettem a Motion Detector -t. A beállításaiban engedélyeztem a broadcast üzenetek küldését, és fogadását (piros pont a fejlesztőnek, hogy gondolt a funkció ki/be kapcsolhatóságára). Van ott egy "help" link, ami átirányít egy weboldalra, ahol le vannak írva a pontos broadcast üzenetek (újabb piros pont a fejlesztőnek). Egyszerűen kimásoltam azt a broadcastot, amit akkor küld, ha eseményt érzékel. A Robotban eseményként és műveletként is van broadcast lehetőség. Hozzáadtam eseményként és egyszerűen beillesztettem a weboldalról kimásolt broadcast üzenetet. Műveletként azt adok meg, amit akarok. Tehát, ha az app mozgást érzékel, akkor üzen a Robotnak.
Szóval, hasonló, mint a notibár üzenetre reagálás, csak ez gyorsabb, közvetlenebb és a háttérben történik.
Valamint, műveletként is utasítható broadcast -tal az alkalmazás. Médialejátszókban is láttam már ilyesmit. Pl. amikor egy másik alkalmazásban (pl. widgetben) szeretnéd megjeleníteni az aktuális dal metaadatait.
Úgy rémlik, hogy Macrodroidban is van broadcast lehetőség. -
Somatom
veterán
Ez most komoly? Írd be a Play keresőjébe, hogy "Tasker plugin"! Tengernyi találatot dob rá. Most hírtelen, ami eszembe jut:
Servers Ultimate pro (profi munka, nagyon király app)
Sleep As Android.
Juice SSH pro.De, nem kell egy app -nak Tasker plugin -nak lennie ahhoz, hogy együttműködjön az automatizálóval. Sőt! Sztem a broadcastokkal történő kommunikáció sokkal jobb megoldás. Íme, egy példa:
Motion Detector.
Egy perc volt összehangolni a Robottal. -
Somatom
veterán
Műveletek- > Feltételek/Hurkok -> if feltétel.
Sztem If az vár, vagy sziget, nem pedig feltétel.if = ha
Feltételek -> Macrodroid specialítások -> AND, OR, XOR, NOT.
Ehhez némi segédlet. -
Örülök, hogy tehettem valamit a közösbe.
#Somatom
Kipróbáltam a párom Samuján a makródat. Nem jött elő az a hiba, ami nálad. Igaz, hogy az övén csak 7.0 van.
Olyasvalaki kellene, akinek ugyanolyan hw-je és OS-e van mint neked. Amíg nem tudjuk reprodukálni a hibát, csak találgatunk. Azért én még megpróbálnék egy MD törlést, készülék újraindítás, recovery mód, wipe cash törlés, Md telepítés és makró újraépítést. -
-
Somatom
veterán
Egyébként itt a dokumentáció az intentek használatáról. Én megemlíteném a broadcast receiver -t is, mert ha szerencsénk van, és egy hozzáértő a kezelendő alkalmazásunk fejlesztője, akkor broadcastokkal könnyen tudunk kommunikációt létesíteni a Macrodroid és az alkalmazás között.
-
Somatom
veterán
-
PistiSan
addikt
Intentekkel kapcsolatban szívesen olvasnék magyarul anyagot, ha csak be van linkelve az is jó. Van most is macrom amit intentel oldok meg, de nagyon sokat szenvedtem vele, jó lenne röviden olvasni a lényegről az összefoglalóban, szerintem el fér a végén mélyvíz, vagy valami hasonló néven.
-
Somatom
veterán
Ezeket szükségesnek tartod részletezni az összefoglalóban? Sztem nem kéne, mert aki nem vágja, hogy ezek mire valók, azokat először az alkalmazások és az OS kommunikációjának alapjaival, valamint a Linux shellparancsokkal kellene megismertetni. Ez önmagában sokkal nagyobb terjedelmű lenne, mint a Macrodroid összes többi funkciójának részletes ismertetése. Viszont, mindkettőre jó tananyagokat lehet találni a neten. Sztem elég lenne ezekből egy-kettőt belinkelni. Az intentekkel egy neten talált szakdolgozatból ismerkedtem meg. Ezt majd megkeresem, átküldöm neked, és döntsd el Te, hogy érdemes lenne-e belemélyedni a Macrodroid összefoglalójában!
-
Somatom
veterán
Egyáltalán nem tartom biztonságosnak, amikor az idegszálaimat borzolják a korlátozásaikkal. Kimondhatatlan vágyat érzek arra, hogy találkozhassak az alkotóval. A saját billentyűzetével kéne pépesre verni az ujjait, hogy soha többet ne tudjon ilyen merényletet elkövetni a felhasználói szabadság ellen.
-
Somatom
veterán
Sajnos, az átlag felhasználó ezeket nem veszi észre, és várja, követeli a legfrissebb Androidot. Pedig, nem ártana figyelmeztetésként egy kisebb atomot robbantani a Google -nál. Vagy, engem megbízni a fejlesztések felügyeletével. Eleinte pár fejlesztő 3D -s monitort kapna (a nyakába, fejen áthúzás által), de garantáltan elfelejtődnének az ilyen korlátozásos gusztustalankodások.
-
dzsordzs69
senior tag
No, remélem a makró elérhető lesz.
(Szerk: Ez lenne a link helye, de nem lett jó... Hogy kell beböknöm? Tettem már fel képet, de most az sem jött össze, nem tudom, mivel bénázok.)
A naplóban pedig az látszik, hogy lefut a makró, majd még lefut párszor, majd amikor lejár az 5 perc várakozás, utána maga a kikapcsolás is lefut 5x.
-
PistiSan
addikt
-
PistiSan
addikt
Tévedsz, állandó root joga van, de amikor nekem valami root jogot használ akkor azt a telefonom jelzi a státusz báron egy kettőskereszt ikonnal, ami eddig csak akkor jelent meg amikor valami ütemezetten root jogot kért és futott.
Most viszont mint írtam is, ha meg nyitok egy makrót akkor meg jelenik az az ikon, majd nem tűnik el a telefon újraindításáig.Be kapcsoltam, hogy kérdezze meg ha rendszergazdaként akar futni valami, akármelyik macrora rá nyomok, ez alatt a szerkesztést értem, rögtön fel ugrik a rendszergazda hozzáférés, pedig semmi olyan nincs amihez ilyen jogot kellene használnia.
-
dzsordzs69
senior tag
Azt szeretném, hogy ha egy makró mikor bekapcsol egy másik makrót, akkor a bekapcsolt makróban lévő műveletek lefussanak.
Végül összetákoltam: az 1. makró miután elindította a 2-at, vár 2 másodpercet és módot vált. Ez a mód váltás a 2. makró eseménye, ami a lefutás után visszaállítja az eredeti módot. Biztos van ennél elegánsabb megoldás is, egyelőre ennyire futja.
De szívesen látnám az ötleteket.
Köszi
-
-
Oldman2
Topikgazda
"A háttérben futó appok nem férhetnek hozzá a mikrofonhoz, a kamerához, és az egyéb szenzorokhoz, így nem tudnak majd például “lehallgatni” minket a tudtunk nélkül."
-
dzsordzs69
senior tag
Természetesen elolvastam, és igyekeztem értelmezni is és próbálgatni is. De tényleg nem értettem, és nyilván még most sem teljesen világos. Viszont igyekszem, és nem akarok senki agyára menni, de szeretném tisztába tenni a dolgokat. :) Ígérem, kevesebbet fogok kérdezni, nem akarom széttrollkodni a topikot.
Köszi a mellékelt makrót, ezzel is az a bajom, hogy hiába van bekapcsolva a bluetooth, az idő elérkezésével nem fut le a művelet. De ahogy Somatomnak is írtam, most már értem, miért. :)
-
dzsordzs69
senior tag
Gondolom nekem címezted. :)
Igen, eddig tiszta, ez a része meg is volt. De amit írsz, hogy esemény mellé társított feltétel, ez akkor is aktiválódik, ha mondjuk csak este 10kor megyek haza?
Amit nem tudok: dátum/időpont eseménynél nem tudok időszakot, csak egy időpontot megadni, napokhoz kötve.
(És most bocs, nem leszek pár órát, lehet, hogy csak holnap...)
-
Somatom
veterán
Erre kíváncsi leszek. Nekem úgy tűnik, hogy MD -ben is a Robot "logikáját" kell követni, vagyis hozzáadok a makróhoz még egy eseményt, Wifi SSID csatlakozást, időköz (18:00-06:00) feltétellel. Én ott akadok el, hogy csak a teljes makróhoz tudok feltételt kapcsolni. Robotban egy parancson belül minden egyes eseményhez, és művelethez külön-külön tudok feltételeket adni. Hogy kell MD -ben az esemény (ek) feltételét (feltételeit) definiálni? Remélem, érted a problémámat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Béta iOS-t használók topikja
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest