Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
Topikgazda
Rákérdeztem erre ma Jamie-nél, válasza alapján ezzel gond lesz, ui. a Shell Scriptek ún. aszinkron módban indulnak, mely esetben nincsen semmiféle ráhatás azok pontos befejeződésének detektálására (e téma egyike a kellően problémás területeknek számára).
Azonban azt szerintem érdemes lenne feszegetni, hogy ezeknek a szkripteknek a "visszatérési értéke" kerüljön bele egy "belső, rendszer" változóba. Jó lenne tudni a háttérben ténylegesen lezajló folyamatokat, de ez már úgy vélem kőkemény Android programozás lenne.
Amit meg kellene majd nézni, hogy a Tasker hogyan kezeli a Shell szkripteket és hogy az MD belső fájlkezelő parancsai esetében van-e várakozási lehetőség azok befejeződésére!?
Utóbbit közben megnéztem, Copy és Move esetén sajnos jelenleg nincs ilyen!

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi rendszer
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- Iphone 11 Pro Asztroszürke 64 gb hibátlan állapotú
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mcrazy