- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Köszi!
Aham, igen, ezért mondom, hogy nálam folyamatosan kéri, mert a makróim 90% változtat hangerőt, de ettől függetlenül lefutnak ugyan úgy, csak idegesítő az értesítési sávban a figyelmeztetés (ez nem eltüntethető? gondolom nem).Utóbbi pár napban nem volt időm tesztelni, csak annyit, hogy nincs fent a Helper. Visszatérek rendes kerésk vágásba, tesztelgetem ezt a proci beakadást.
Van egy sanda gyanúm, amit laikusként nem tudok hova tenni.
Ugye panaszkodtam, hogy az proci beakad és pörög.
Na eddig úgy nézem, hogy csak a céges wifin akad be, ilyen lehetséges?
Hazain és hétvégén a hotel wifijén nem akadt be. (ez egyébként lehet, hogy Macrodroid független lesz, mert mióta megvan a teló, nem sokat voltam bent irodában, de jobban visszagondolva, amikor bent voltam mindig nagyon merült a teló.)
Ilyen lehet, hogy egy bizonyos hálózatot nem szeret?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS4 Pro - CUH7216b - GoldHen BD-JB Lapse - Samsung 500GB SSD
- HP OMEN X 35 X3W57AA
- Gigabyte GAMER-ke FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,16GB RAM/560GB-1TB SSD
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)15,6"FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy