Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
Topikgazda
válasz
dzsordzs69
üzenetére
Ha megnézed tüzetesen az Mcarzy által linkelt screenshot-ot (én is abból tanultam, abból készítettem a saját profilváltó makrómat), Esemény szinten minden olyan elképzelhető esemény definiálva van, amikor a profilváltás felmerülhet.
Művelet szinten pedig le van minden kódolva, az egyes Eseményeknek megfelelően.
Az, hogy pl. nem 22:00 -kor érsz haza, az Művelet szinten tisztázódik, ez esetben elindul mondjuk 23:00 -kor az "Otthoni hálózathoz csatlakozva/Otthoni WiFi" esemény, ami egyszerűen csak ennyi, nincs egyéb feltétele.
Nálam a Profilváltó makróm "Éjszakai" része ezzel az IF feltétellel indul:
Azaz, ha hétfő-péntek van ÉS/AND 22:00-05:59 időszak között, VAGY/OR ha szombat-vasárnap van ÉS/VAGY 23:00-07:59 között vagyunk, szintén. Egyéb kombinációban hamis, így nem hajtódnak végre az IF-en belül meghatározott Műveletek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2