Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Persze! Bemutatom egy felhasználási példával, mert sztem ez perfektül van megoldva a Robotban és egyúttal ez egy kérdés is, hogy hogyan kell(ene) ilyesmit megcsinálni Macrodroidban. Szóval, a példában egy megjelenő notibár üzenetre reagálok. Láthatóak a kimenő változói.
Ezek közül kiválasztottam a "text" változót. Azt szeretném, hogy ha a változó értéke "blablabla", akkor mondja ki a szövegfelolvasó.
A TTS műveletnél a "text" változó értékét adom meg. A feltétel pedig úgy áll össze, hogy "egyenlőség operátor", változó értéke = konstansok-> szöveg -> blablabla.
A Robotban az ilyen műveletekhez 34 féle operátor közül lehet választani. Érdemes lenne végignézned, hogy lásd, milyen lehetőségek állnak rendelkezésre. Az ilyen dolgokkal szoktam bénázni a Macrodroidban, mert hozzá vagyok szokva a Robot logikájához és vadul keresem az egyenlőség operátort, amiben egyik oldalon megadnám a változó értékét, a másikon meg a mintaszöveget. Ha a kettő egyezik az eseménynél, akkor teljesül a művelet feltétele.
Új hozzászólás Aktív témák
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/512 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mcrazy