- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Ez az, erre gondoltam! Az adatnál és az extráknál van is változó megadási lehetőség, de csak előre definiált változókat lehet megadni. Ezt nem értem. Ott van köztük a vágólap tartalma is. Ez azt jelenti, hogy tulképp bármilyen szöveget be lehet oda illeszteni. Akkor viszont miért nem lehet bármilyen szöveges változó értékét megadni? Fölösleges kör intent indítása előtt vágólapra tenni a változó értékét, majd onnan beolvastatni.
Sajnos, az alkalmazásindítós problémára ez sem megoldás, mert az intent csomag sorában nem lehet változót használni. Ezt sem értem, mivel a "package" változó tökéletesen definiálná az alkalmazást. Szóval, ezen lenne még fejleszteni való, bár az uri (data) sorban használható változókkal már így is több lehetőséget ad, mint a Robot.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Motoros topic
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Vicces képek
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy