Hirdetés
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F7 – bajnokesélyes
- MWC 2026: A HMD digitális tárcát, videóhívást és AI-t hoz a butatelefonokra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
nubiai
tag
Én például letöltött, változó mennyiségű hangfájlokat másolgatok egy lejátszó alá napi szinten. Ha befejezte, el kell indítanom egy másik makrót, ami a hangoskönyv lejátszót frissíti, hogy lássa és hallgathatóak legyenek az újonnan másolt fájlok. Jelenleg érzetre indítom a frissítő részt. Itt jól jönne a várakozás, mert akkor pontosan akkor indulhatna a frissítés, ha befejeződött a másolás.
Nekem még jól jönnének szövegfeldolgozó függvények. Pl. csv fájlból lehetne adatot kiolvasni. Vagy többsoros fájlból több részt kiolvadni, Vagy mondjuk az ini fájl intézménye. Tudom, ez így megint csak általános, igazándiból csak sóhajtozom.
Nekem annyiszor eszembe jut az Autohotkey help fájlja. Annyira összeszedett és jól használható. Abból érdemes lenne szemezgetni. Egy csomó hasznosítható függvény ötlet van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- Apple MacBook
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oldman2