Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
nubiai
tag
Én például letöltött, változó mennyiségű hangfájlokat másolgatok egy lejátszó alá napi szinten. Ha befejezte, el kell indítanom egy másik makrót, ami a hangoskönyv lejátszót frissíti, hogy lássa és hallgathatóak legyenek az újonnan másolt fájlok. Jelenleg érzetre indítom a frissítő részt. Itt jól jönne a várakozás, mert akkor pontosan akkor indulhatna a frissítés, ha befejeződött a másolás.
Nekem még jól jönnének szövegfeldolgozó függvények. Pl. csv fájlból lehetne adatot kiolvasni. Vagy többsoros fájlból több részt kiolvadni, Vagy mondjuk az ini fájl intézménye. Tudom, ez így megint csak általános, igazándiból csak sóhajtozom.
Nekem annyiszor eszembe jut az Autohotkey help fájlja. Annyira összeszedett és jól használható. Abból érdemes lenne szemezgetni. Egy csomó hasznosítható függvény ötlet van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Oldman2