- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Garmin topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha esetleg valaki próbálgatná a koppintásos makrót...
Egy kis könnyítést találtam a feltételek beállításhoz.
Nem fontos minden alkalmazást, rendszeralkalmazást beállítani mint "Nincs az előtérben", hanem elég egyetlen alkalmazást beállítani úgy, hogy "Előtérben fut". Ez az alkalmazás nem más, mint a telefonon futó launcher (Touchwiz, Nova, stb..)
Tehát ha valaki azt szeretné, hogy csak a kezdőképernyőn (vagy második képernyőn, ami színtén a launcher-hez tartozik) érvényesüljön a több koppintás, akkor ezt kell feltételként beállítania.
Egyetlen szépséghibája van a dolognak. Mégpedig, ha a Launcher beállításaiban kell módosításokat végezni és "túl gyorsan" tapogatjuk a kijelzőt, akkor aktiválódhat a makró.
Sajnos én nem találtam olyan feltételt, ahol a kezdőképernyőt meg lehetne adni. Ha valakinek van valami 5lete, netán tud valami plugin-ről, szívesen várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Oldman2