Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rooney8

aktív tag

király most már el se indul a gép, ezért nem akartam én a bios-t piszkálni :D
    először win7en ráraktam a 0406 bios-t... oké azt írja siker, újraindítom a gépet, belépek bios-ba, látom végre ki lehet választani az ahci-t, mondom ezaz siker :D
    aztán be iboot, de ahol ellenőrzi a gép az összetevőket lefagy az egész. oké vissza ide-re mindent, szépen tovább is megy, aztán kiír egy ilyen hibát a gép: "checking NVRAM. Not enough space in Runtime area. SMBIOS data will not be available. Press F1 to resume."
    nyomogatom f1-et, semmi... mondom oké, az ez flash cuccossal felrakom a legújabb bios-t. meg is csinálom, de a végén valami hibaüzenetett írt ki, de felrakta magát az új bios-t... indítom, megin ugyan az a szöveg és már ahci mód sincs :D felraktam újra az új bios-t, most kiírta hogy sikeresen frissítettem, de még mindig ezt írja. olvasgattam neten, írtak pár dolgot, de eddig semmi...

az asus saját cuccát, a crashfree-t se tudom futtatni, mert ugye maga a bios bejön, és az csak akkor működne, ha semmilyen bios nem (vagy hibásan) lenne rajta. (meg elvileg sata meghajtó kell hozzá, de az olvasóm az ide)

Új hozzászólás Aktív témák