Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android dual SIM okostelefonok
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony és Samsung érzékelők a Vivo X300 Pro kamerarendszerében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz
kushwavez #37296 üzenetére
a világon semmit nem módosítottam a hacklin install óta, tegnap este még hallgattam rajta zenét, volt hang. OS-t sem frissítettem, de pont a minap gondolkoztam rajta, hogy egy TimeMachine mentés után megteszem, csak aztán nem mentettem a rendszert sajnos.
ööö, rég volt, NVRAM reset hacklin hogy megy? Bocsánat, tényleg hibátlanul ment, nem foglalkoztam vele jó ideje, és egyszerű felhasználó vagyok, nem foglalkozom vele napi szinten, így nem tudom egyből. Kb újra frissítenem kell az infóimat..AppleALC-t sem tudom most fejből, megkeresem, köszi!
tlac köszi, ezt meglesem!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xbox tulajok OFF topicja
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest