- Milyen okostelefont vegyek?
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
Lanash #23127 üzenetére
Hidd el elég sokat olvasgattam a témában, a gépemet is ezen dolgok alapján vettem. A szenvedésem amiatt van, hogy jelenleg egy amd-s windows7-es gépet nyúzok, és nem tudtam csinálni telepítőt. Nem a niresh disztrót akarok telepíteni, az csak ahhoz kellene, hogy az alól leszedjem végre az eredeti mavericks telepítőt, és elkészítsek egy nyomorúságos boot pendriveot.
Elismerem, hogy nem értek ehhez a témához, de ezért is kérdezek itt, ha tőlem kérdeznek más témában amihez én értek, akkor én segítek (szerintem ez így működik).
Most ott tartok, hogy valami imaget kell szereznem, ami tutira működik vmware workstation 10 alatt, és amivel meg tudom csinálni a boot pendriveot.
ui: Persze a bosszúsághoz az is hozzá tartozott, hogy nagyon lassan jöttek az infók, és azok is csak félinfók voltak. Aki valamit szeretne megoldani az nem hetek alatt szeretné, hanem lehetőleg tempósan. De biztos rosszul látom a kérdést, nálam ez máshogy működik, de ugye nem vagyunk egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Update 08.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest