Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Valaki meg tudná mondani, hogy a Mail alkalmazásban van-e valamilyen névjegyzék, e-mail címjegyzék, ami oda-vissza működik? Addig rendben van, hogy e-mail címet hozzá tudok adni a Kontaktok-hoz és már azt is megtaláltam, hogy az nem a Mail része, hanem egy külön app, de a címjegyzéknek az lenne a lényege, hogy abból jelöljem ki a címzett, cc, bcc mezőkbe a neveket vagy címeket...ez viszont nem mintha nem is létezne.
Szóval azt szeretném, ha van X nevem a Kontaktokban és pl. továbbítani szeretnék nekik egy levelet és persze nem szeretném egyesével beírni az X nevet a címjegyzékbe.Másik kérdés: Én vagyok a béna vagy tényleg úgy működik a Mail, hogy ha elkezdek írni egy új levelet, attól kezdve csak az Mail ablak aktív és írás közben nem tudok másik levelet, megnézni, megkeresni, abból másolni és hasonlóak? Az hogy bezárom, mentem keresek, másolok, megnyitom, beillesztem, megint bezárom, megint... ez valam vicc?
Remélem valaki hamar válaszol és felvilágosít hogy nálatok minden szép és jó, csak én nem értek a Mail-hoz.
- még egy: Mit lehet kezdeni azzal, hogy a Jegyzetek appot elindítom, látom a 1 másodpercig a jegyzetek fejléceit, aztán megdöglik a program:
Exception Type: EXC_BAD_ACCESS (SIGSEGV)
Exception Codes: EXC_I386_GPFLT
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 17 - alap
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

tlac